- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нелегални уиндолси.
Здравейте, бях в една pc зала в София.Та се изнервих , че нали уж е забранено внасянето на храни и напитки отвънка , пък доста хора си внасят-хляб,шоколад ,туй онуй нз. И един , който е редовен клиент на залата нещо се изнерви ,че не съм му дал пари да си купи кафе, да го черпа бира и т.н , и нещо почна да разправя на шефовете, че съм си внасял бозичка,вафлички и някви такива работи отвънка(а вътре в залата избора е доста малък и е скъпичко, за пример не се продава минерална/изворна вода от 1,5л, а само по 0,500мл на безбожна цена). Та шефовете(които са почти постоянно там) ми направиха забележка, че няма да ме пуснат следващия път като си внеса нещо, я бозичка, я вафличка ... , таже ми взеха останалата вода в шишето(1,5л), да не я пия докато съм в залата... Издребняват за глупости ,пък други си внасят хляб,салам,сирене и нищо ... Ахахахахах. Та мисълта ми е , може ли да ги report-на понеже уиндолсите на компютрите са нелегални(от къде пари по 200лв за оригинални уиндолси и още за ms office и други работи ...)??? Да ги глоби съответната институция с 500-1000-3000лв или поне да платят рушвет от 500лв на проверяващия????
Последно редактирано от koko95 : 03-26-2015 на 20:47
UP
Ако държиш на бой, от теб си зависи. Имам познат, който държи двайсетина зали, знам той как би реагирал, ако някъв като теб почне много да клюкари, дано нямаш нищо против мъжката любов.
Замисли се дали имаш нужда от толкова цъкане на първо място, голям излишен разход на време е.![]()
намери си гадже
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.