.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Какво да направя, че не съм олигофрен?

Приятелката ми намекна, че нещо нашите чатове във фейсбук са прекалено като обикновени платонични приятели, т.е, че съм скучен. Каза ми как с предишните си приятели, си пишели някакви неща като бебее, обичам туй онуй, което ми е супер смешно и детско, аз не съм на 15. И че всичкия чат дето сме го изписали от началото досега, го изписвали за един ден.

Е, аз какво да направя, че съм на 21(почти 22, тя е почти на 18 ) и съм израстнал малко по-така сериозен? Аз съм себе си пред нея, ама като гледам това не и е достатъчно май. Иска лигльо като гледам.
    Последно редактирано от mcfe : 03-26-2015 на 22:52

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland

Пиши за себе си в трето лице. Така ставаш интересен и оригинален.

На края на всяко изречение добави едно "бейби", "захарче", "медовинке".
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Обясни й,ако не е наясно, че ти не си някой от бившите й приятели.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    Аз съм и обяснил това. Тя наистина говореше много за тях, бих казал дори и за някой от интимните им случки, които със сигурност не исках да чуя, доста болеше да чуя онова, което ми каза.

После и казах, че не искам да слушам за тях, още повече какво са правили, как и къде.

Цитирай Първоначално написано от mcfe
    Какво да направя че не съм олигофрен
    Обикновено, когато човек не е олигофрен, си личи, а за да те мисли за такъв, сам си помисли какво е положението.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Обикновено, когато човек не е олигофрен, си личи, а за да те мисли за такъв, сам си помисли какво е положението.
    Прочети хубаво темата, а не заглавието.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Донякъде разбирам и двете страни. Аз също не обичам супер лигави чатове и обръщения като цяло. Повдига ми се от зайчета, лисиченца, сладурченца, зарахченца, пиленца, душички и всякакви простотии. Обаче има някои, които ги понасям и не ми звучат толкова лигаво. Както и да е. От друга страна, ако гаджето ми ми говори по име да кажем, било то и съкратен вариант уж за по-мило, никак не ми е хубаво. По име всеки може да ми говори, ама от него бих очаквала нещо по-мило, което да ми показва, че не съм случайна срещната женичка. Така, да се почувствам по-значима за него, да усещам, че се държи по-мило с мен отколкото с всички останали просто. Жените обичаме вниманието. Това, че ти говори за бившите си в никакъв случай не е хубаво, но може би се е опитала да ти покаже, че би ѝ било по-приятно, ако си по-мил, само дето е избрала грешния начин. Може би не знае как тактично да ти каже, че и изглеждаш супер неебателен(щото така изглежда от нейна гледна точка и я разбирам донякъде) и не подхожда правилно, но можеш да направиш опит поне да си по-мил с нея и да ѝ показваш, че е по-специална от комшийката ти Иванка.

Мега фен Аватара на 102
    бъркай и името секи път
    да си знае мястото

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Те повечето 18 годишни са с акъл на дете от детската градина, значи като се видите и сложи лигавник и я нахрани, оригни и там другите неща с акито

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    аз не съм на 15.
    Но тя е (поне на интелектуално развитие). Защо ходиш с дечица?

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Трябва да намериш сходен човек. Понякога хората колкото и да се харесват, нещата не се получават ако нямат нищо сходно. За една щастлива връзка хората трябва да са себе си. Щом не ти е приятно, не е нужно да се държиш лигаво. А относно бившите за които ти говори - може откровено да и кажеш че е глупаво и неудобно. Ти не си бившите и и не можеш да се държиш като тях и да имате същите случки. Ако не я устройва нека си ходи при тях.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Не знаех, че това да си нежен с половинката си понякога - означава, че си олигофрен или дете. Не вярвам да ти коства чак такова усилие, освен ако не си пълен темерут. Човек прави къде къде по-големи жертви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си