- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали?
Здравейте, въпроса ми е предимно към женската аудитория, но нямам против ако и някое момче изкаже мнение. Та аз съм девствен и по пениса си имам мастни жлези, което всъщност означава малки пъпки от страните. Почти всеки лекар ми казва че това било нормално, нямало проблем, нямало смисъл да търся начини да ги махна и т.н. Аз обаче се чудя как би реагирало момичето, когато започнем да го правим. Проблем ли ще е? Или няма да му обръща внимание?
според мен няма въобще да ги забележи, такива точици предполагам (понеже не съм разглеждал с лупа) има всеки така че излез от филма и се успокой
Имаше такава тема преди и ставаше въпрос доста видими неща, мен лично не ми изглежда добре. Няма да ми харесва сигурно, но според зависи колко искам да продължа контактите си с даден човек, може и да направя компромис, знам ли.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не.
по члена или по главичката че не схванах
по члена немат ли сички такива пъпчици
то вибраторите имат ние ли нема да имаме
Ще му го отрежа и ще го дам на кучетата, а не негово място ще пришия нов.
бе що ми се струва че тва са си тези пъпчици дето ги слагат и на черните вибратори да си имитират точно тия дето секи има
Аз направих асоциация с една тема, в която автора се оплакваше от някакво заболяване май, но не помня как се казваше. Знам,че някой беше постнал снимки и изглеждаше доста неприятно.
то тва беше с некви бодли по главичката което си спомняш
Аха, любопитството ме яде на моменти ;D
Ще ви убие вас глупостта. Ти ако си на 22 е просто потресаващо положението.
Може ли да се обясниш? Ние глупавите не разбираме така лесно.
Явно няма да ме просветлиш с мъдростта си. :/
на всеки е ясно, че след линията, момичето вади и лупата.
/и след като си тръгнеш– дилдото.
Зависи от размера им. Ако са някакви почти незабележими, момичето дори няма да обърне внимание. Аз лично нямам спомен да съм била свидетел на подобни неща (не че имам и голям опит в гледането на пениси). Но щом лекаря ти казва, че е нормално, значи няма за какво да се притесняваш.
Ако все пак те притесняват, може да разгледаш в интернет защо може да се получават. Също ще те предупредя ако се появят някакви неприятни признаци като болка, парене и т.н., значи е проблем. Не искам да те плаша, засега не се притеснявай за нищо.
Имах приятел, който имаше някакви други пъпчици ( така и не разбрах, защото реално не правихме секс ), не помня какви бяха.
Но той ми обясни ( мисля, че си го измисли, защото не искаше да ми каже, че е девствен, в последствие ми присветна, а може и да е не го измислил, просто никога не съм чула подобен тип обриви) , че било заразна венерическа болест, и т.н. ( ако се прави секс без презерватив ), че той я е хванал при раждане.
Бях съгласна да хвана болестта, да му родя дечица, всичко, толкова го обичах :д
Та имам предвид, такива неща не биха ме притеснили и мисля, че ако не е нещо фрапиращо, и ако е разпространено, то малко биха имали проблем.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щом не е здравословен проблем и мен не би ме притеснило нещо подобно.
Ами аз в гугъл съм разглеждал, но никой не ми казва от какво се получават. Просто се появявали. Единствено е козметичен проблема. Сега снимки няма да търся, но съм виждал същите.