- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преждевременна Еякулация
Здравейте, както се разбира от заглавието имам малък проблем с еякулацията. Преди да ми казвате, да си мисля нещо гадно, да свършвам преди акта или, че ми трябва повечко опит... Всичко изброено го имам и съм го правил. Започнах да свършвам невероятно бързо което за мен си е доста голям проблем. Преди ми отнемаше по около 20-30 минути а сега за няма и една минута и свръша. Къде е забавата в това? Дори вече ме е срам да излизам с момичета понеже ако се стигне до секс ще се изложа като пълен кретен (Да, за някои няма да се изложа, но за мен си е). Въпроса ми е някакъв медикамент (По възможност хапче) Който се продава свободно в аптеките или мога да си го поръчам чрез интернет, но също така да е дискретно... все пак не желая всички да разберат. Моля за помощ защото вече ми свършват идеите ..
Ако не си минал 21 години, хормоните ти може още да са на високо ниво и лесно да свършваш. Друг вариант е да намалиш чувствителността, като го държиш забелен в гащите. Пробвай това известно време, а ако не ти се занимава посети уролог и ще ти каже какво да направиш![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
"Медикаменти" бих те посъветвал да не взимаш... всичко ти е в главата. Когато усетиш, че ще свършиш ще усетиш също, че дишането ти е мега учестено и целия си някак стегнат; вземи се в ръце и вдишай дълбоко и бавно около 6-7 секунди вдишване говоря и после бавно издишай. Докато го правиш ще усетиш как цялото това сексуално напрежение у теб изчезва и тей, няма да свършиш :Д реално при мен лично всеки път, когато усетя, че ще свърша мога да го направя това с дишането и да си продължа, тей че от опит ти казвам, че помага
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Прави секс на гладен стомах :Д
И кво ти пука, нали свършваш, да му мисля тя как ще се довърши