Здравейте. Време е да реша какво да уча. Добра съм в повечето предмети, мога да се справя да уча по всичко, освен в химията, физиката, ИТ, информатика . Винаги съм била добра в БЕЛ. Бях се насочила към стоматологията, но се отказах. Много хора ми казаха, че ще се побъркам от учене, пък и като се замисля не бих го понесла. Добра съм в организирането на разни събития, дейности и т.н. С туризъм не мога да се занимавам, защото не мога да науча добре друг език, освен английския. Измислила съм няколко варианта за София:
1. Рехабилитация и кинезитерапия- в СУ или медицинския колеж, където ми е подозрително дали ще мога да запиша магистър. Не знам също и каква ще ми бъде реализацията и дали ще е добре платено, дори да си направя нещо частно.
2. Маркетинг може би УНСС ( и ПР като магистър, ако е възможно, не знам къде). Не съм достатъчно запозната за тази специалност и какво мога да работя , но прочетох, че мога да организирам бизнес събития, партита и т.н. , което е точно това, което искам, но не знам какво ще бъде заплащането. Ако може да ми дадете повече информация по тази специалност, ще бъде чудесно.
Не мисля, че всички изглеждат добре, но окей. ;д
Сама искам да си отварям вратите, но ще трябва да преценя, коя ще бъде по-разумно, да е първа и най-важна.