.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Странна Работа

Имах връзка с едно момиче която продължи около 2,3 месеца ,след това тя реши да ме скъса ,но след 2,3 седмици Тя ме потърси отново с целта да сме "Friends with Benefits".въпросът ми е как може да споделяш едно легло с някой и в същият момент да не показваш никакви чувства ,на мен не ми пречи и само да я еба ,но попринцип предпочитам нещо повече от само секс ,все пак не е толкова трудно да си намериш някой за 1 вечер . Възможно ли е да провокирам някакви чувства в нея или когато едно момиче не иска нещо повече от секс няма как да стане ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ако изглежда добре, ще те заместя, аз чувства нямам

Дай един съвет как да ги премахна и аз ?
    П.С.:Иначе да добре изглежда ,даже бих казал че не съм очаквал такова момиче да е надъхано само за секс , а не за нещо повече

Искам първо да ме научиш как по външен вид се преценява, че дадено момиче иска връзка или само секс.

Ами много е просто когато едно момиче е красиво тя може да има всекиго ,за мен няма логика тя да е красива и да иска само секс при положение че може да го получи от който си поиска ?

Значи търси някой с ниско самочувствие, другата възможност е да си с огромна пишка, но ти би трябвало да го знаеш и нямаше да се чудиш защо иска само секс.

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    тоз пък!

Супер фен Аватара на sladura89
    Защо да не е нормално има доста такива момичета! Аз също си търся Friends with Benefits, ама за съжаление още не съм открил кандидатки! Просто момичето не желае сериозна връзка и сериозни отношения с някой, но като и се прави секс не и стига само вибратора!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Най-вероятно не харесва някои твои черти на характера и не си представя да продължава и съответно да задълбочава връзка с теб, но сексът я устройва.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    сигурно е гледала филма и и се е сторило интересно, хахах

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    В повечето слчаи (да не кажа във всички) когато хората са приятели с екстри поне единия в крайна сметка се влюбва. Въжможно е да провокираш чувства, но няма гаранция.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Е, тя не си търси за 1 нощ. Иска да си има някой, който постоянно да си я минава, когато ѝ се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си