Здравейте!
Имам дългодишна връзка от 5 години.Родом сме от едно малко градче,но от 7 години живея в друг град с родителите си. И сме на разстояние от 200км. 2014 година и двамата завършихме.Искахме да заживеем заедно,но не стигнахме до едно решение.Защото неговата майка иска да си е там моита също иска да съм си при нея мъчно ще и е без мен.И двамата не можехме да се разделим на части.Решението ни беше да отидем в Русе хем да учим и там да живеем да сме заедно.В началото беше добра идея всички се загласиха. Докато не дойде ден в който наближаваше да отидем и моята майка каза,че ще загубим връзка ще сме на голямо разстояние.Няма да можем да се справим.По-добре където съм сега там да кандидаствам в университет.Иска при нея да стоя. И по този начин се разделих на 2 парчета.Споделих му и той не ме разбра каза че той няма да дойде тука.Ако ще сме двамата ще е в Русе.Но на мен ми стана гадно,че той иска в Русе а майка ми не иска.И честно казано моята майка ще остане надалеч на 150км и няма да мога често да се прибирам за да си я видя.А неговото семейство ще може по-често на 50 км е от Русе. Не искам да бъда егоистка,но незнам какво решение да взема.Искам да заживея с него,но и за майка ми става мъчно. Незнам как да постъпя
Благодаря предварително !
И ако може без обиди