- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с приятеля ми и с майка си
Именно, затова се въздържай от предсказания относно мен
От друга страна, аз не предсказвам, а използвам просто изказвания, които си направил. И стигам до любопитния извод, че за теб готвенето в общежитие е по-трудна задача от отглеждането на дете.
Изобщо... аз ти пиша абзац, ти се хващаш за половин изречение, щото на останалото копче не можеш да ми кажеш, какво и в темата не можа да ми обясниш, когато ти дадох есклузивната възможност да ми обясниш как аз бих могла да водя живота си, за да имам дете.
Заеби, просто е суперинтересно как във всяка тема държиш да ми обясниш колко ти си зрял и колко аз нищо не разбирам, ама после "ама не се обади за кафе", еми, братче, ебаси логиката.
Знаех си! Трябваше да зарежа даскало на 17 и до 27 да съм ги родила три, да карам 15годишния семеен таралясник, тате да носи, мама да меси.
Имах шанс да ти се издигна в очите.... отивам да се напия от мъка...
Имам чувството, че тая дискусия в южната част е епична, щом още се помни.![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 04-12-2015 на 14:29
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Draid, chillax, bro. Ако си чадо на 80-те, както твърдиш, то тогава повечето тук не са достигнали твоето ниво на зрялост, няма смисъл да се обясняваш.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз го възприемат повече като дискусия. Виж с какви впечатления остава Ном. Точно за това съм тук. Иначело не съм те лъгал тогава съм роден.
въй, разбирате ли, пак сме тествани, подлагани на социални експерименти и т.н. ми, ок. на мен си ми мяза на олд скуул заяждане в стил "ти накъдето отиваш, аз от там се връщам", което обикновено се оставя у по-неопитния посредством впечатление, а не в прав текст, използвано като ултимативен аргумент. Който всъщност не значи нищо, щота истината е субективна, възрастта отдавна не е гаранция за повече опит и т.н. Забелязала съм, че хората, от които можеш да научиш нещо, са много далеч от такова поведение. пък за детинския характер на "ми, и ти не пишеш правилно, ама аз поне нямам претенции" няма да коментирам.
последният абзац на therichbitch е право в целта.
Ми ква дискусия. На 25+ завършил, с добра работа и заплата, ама неженен и без дете, седнал да ми обяснява как аз съм можела, дето бакалавър нямам и живея в стая 17 квадрата, дали не е и по-малка. То на думи всеки много знае, аз предпочитам да мисля съвсем реалистично, когато става дума за точно тази тема. Казах му - ако има желание, ще му напиша разбивка и на месечния си бюджет, нека той ми каже как бих могла да напасна нещата. Той не пожела. Еми... шанс.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-10-2015 на 08:48
Пинкуу, как успя да извъртиш тема за аборт към тема дали да родиш ?
Ако нямате акъл, за да се предпазите, университет с десет висши да завършите, ще е все едно, акъл няма да ви дойде.
По-добре направо да не раждате, че децата ви ще се измъчат с подобни родители.
Момиче киха, какви са опциите - да я убият, защото е заразена с нещо опасно или първо да я прегледат и след това лекуват ?
Ако ти кихнеш няма и да се замисля, направо ще те похарча.
Разполагаш с твоят живот и нямаш правото да правиш същото с чужд, дори и половината отгорност за създаването му да е твоя.
Само дето ако го родя, ще трябва да разполагам с неговия още 20-тина годинки, нали. И ако това лапе е в постоянни лишения и не може да получи добър старт в живота, щото майка му си е заебала образованието и въпреки перспективната специалност и работа, няма възможност да го прати на курс по английски/компютри, да му плати таксата за плуване/футбол/танци... Или да му треперя всеки път да не се разболее, щото няма как да изкарам ей така 100 кинта за лекарства. Въобще пък да не говорим за "луксове".
Надявам се не визираш даването в дом, няма да го коментирам дори това. Няма да коментирам нищо повече, до нищо не води.
Съгласен съм. Не мога да разбера, нито да приема хора, които правят съзнателно деца на 20, подобно на циганите, без да имат средствата. Не че нещо е сигурно, но да хвърлиш един човешки живот в мизерия е глупост. Тези хора не мислят.
От друга страна обаче материалното не е най-важното и всичко зависи до това как си свикнал да живееш в битието, тоест за да правят деца в лишения, явно не им прави проблем, чувстват се изпълнени.
Също така, за да се научи човек на хубаво, трябва да изпита лошото. Представете си.. ако бяхте задоволени с всичко от самото начало? Въобще ще осъзнавате ли какво ще ви липсва? И накаря подобни случаи завършват с провал или самоубийство.
Не дискутирам, защото има много малко потребители които си заслужават дискусията. Никъде нито съм казвал да напускаш университета, нито да работиш в макдоналдс. Казах неколкократно, че когато се е случила "белята" аз винаги бих поел отговорността, това далеч не означава да не завършиш. Разбира се че съм за това едно дете да дойде точно когато му е времето, но съм твърдо против да се бяга от отговорност. Не знам дали го разбираш. Не ми е известно, защо се опитваш да извърташ темата брутално и да намесваш някакви хаотични неща в нея. Ако държиш на смислена дискусия, то трябва да я провокираш. Тогава може и да я получиш.
във всяка тема, в която стане разгорещено, се стига до обясненията, че всички сме емоционално неприкосновени, всички имаме перфектен контрол над изказванията си и последствията от тях, и не на последно място, само си правим кефа, нищо тук не е способно да ни повлияе
това чисто и просто не е вярно!
това имам да кажапо темата^^
Дреид, цялата работа е, че много се впрягаш![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Лол, до къде сте стигнали в тая тема! о.О
Мислех си, че Калпазанка я имате за хипохондричка и маниачка на тема "здраве". Явно вече е меркантилна и мрази деца.
Калпазанке![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мерилин, толкоз дипломирани психолози могат да бъдат сложени в малкия джоб от инженери, следвали по амнайсе години, че чак нямам думи...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Калпазанке, стига писа тука, отивай да прайш деца, че изпускаш влака вече!![]()
![]()
![]()
Правенето лесно, ама като мама и тате са на 2 000 км и майчинството ми е няколко седмици, те взимам тебе да ги дундуркаш.![]()