.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 205

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нали знаете кои се подкрепят взаимно и винаги са на едно мнение.
    Ако не знаете, попитайте някой психолог, той ще ви обясни кои, защо и как е възможно няколко човека да споделят общ мозък.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    (Интелигентни и) перспективни хора сте, не може ли да се уважавате взаимно?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на draid
    Че уважението трябва да се заслужи. Защо да уважавам някой, който не уважава мен ?

Град
    Dreamland
    Не познавам лично kalpazanka, но мисля, че човек, който лекува, заслужава уважение, независимо от други личностни качества.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не познавам лично kalpazanka, но мисля, че човек, който лекува, заслужава уважение, независимо от други личностни качества.
    С това съвсем не мога да се съглася.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    С това съвсем не мога да се съглася.
    Добре.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Нищо лично, но изключително необмислено изказване. По твоята логика трябва да се кланяш и на Дрейд, защото техниката, с която работят лекарите, е заслуга на инженерите. Това, че даден човек работи като еди- какво си, не означава, че е компетентен в това. Ти откъде знаеш дали лекува? Може да е личен лекар. Така де, има достатъчно мн хипотези.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Че аз не виждам лошо да искаш да работиш за по-висок стандарт, ако ще да не е в България, не знам защо я погвате калпазанката.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland

Мега фен Аватара на 102
    ахаххахахахаха ато комикс сте
    толкова комплексари на едно място рядко се виждат

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ахаххахахахаха ато комикс сте
    толкова комплексари на едно място рядко се виждат
    Тук ще се съглася.

anonymous708973
    Guest
    Не си ме разбрал.

Плз някой да ми съмаризира защо дреид се заяжда на калпазанка, домързя ме да чета и вчера, и днес
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Плз някой да ми съмаризира защо дреид се заяжда на калпазанка, домързя ме да чета и вчера, и днес
    Ми защото мога (: Винаги може да се опита да ме банне все пак хаха.

Ми защото мога (: Винаги може да се опита да ме банне все пак хаха.
    то не трябва мн мозък да се заяждаш на хората
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    то не трябва мн мозък да се заяждаш на хората
    Моят мозък е в отпуск, не го закачай ти него. Покрай тези празници съм му дал малко почивка.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На мен пък сега - и наистина без да се заяждам - ми е интересно как пък ти се връзваш на такива неща. Сериозно мислиш, че на едно изложение, което трае най-много 3 дни, можеш да научиш нова техника на работа?
    Сега си сложи ръката на сърцето и ми кажи, че би отишъл при лекар, който работи с техника, видяна на изложение, а не при лекар, който работи всеки ден с нея.
    За съжаление мисля, че нямаш даже бегла представа за какво говоря (: В случай, че си се объркала мога да ти кажа, че не споменавам изложение с цел обучение хах.
    Последно редактирано от draid : 04-13-2015 на 18:45

Град
    Dreamland
    За съжаление мисля, че нямаш даже бегла представа за какво говоря (: В случай, че си се объркала мога да ти кажа, че не споменавам изложение с цел обучение хах.
    Fun time. Ако е това, за което си мисля, може и аз да присъствам по същото време в Дюселдорф.

anonymous708973
    Guest
    Ох, ама именно!
    Калпазанка ти казва, че в чужбина я научават да работи с техники, каквито в България все още не са навлезли, следователно тя може да ги приложи, когато се прибере.
    Ти казваш, че и професионалистите в България се интересуват от новости и ходят по изложения - да, това е така, супер, браво (никой не го е отрекъл!), но как се сравнява с това да пипнеш нещото и да те обучат на него?

И понеже съм си Мара Подробната, намерих и двете изложения, за които е възможно да говориш (подозирам, че щом се обърна към Калпазанка, е медицинското), отворих им homepage-a и програмата. Еми, speakers corner и workshop... Това наистина може да те запознае с нещо ново, но няма да те научи как да работиш с него.

Ох, ама именно!
    Калпазанка ти казва, че в чужбина я научават да работи с техники, каквито в България все още не са навлезли, следователно тя може да ги приложи, когато се прибере.
    Ти казваш, че и професионалистите в България се интересуват от новости и ходят по изложения - да, това е така, супер, браво (никой не го е отрекъл!), но как се сравнява с това да пипнеш нещото и да те обучат на него?

И понеже съм си Мара Подробната, намерих и двете изложения, за които е възможно да говориш (подозирам, че щом се обърна към Калпазанка, е медицинското), отворих им homepage-a и програмата. Еми, speakers corner и workshop... Това наистина може да те запознае с нещо ново, но няма да те научи как да работиш с него.
    Парадокса е, че аз никога не съм отричал повишаването на квалификацията независимо в какво направление. Иначе да, ще се обучи, ама дали ще го използва като се прибере е относително и зависи от оборудването с което ще разполага. Подобен вид изложения показват наистина интересните неща, неща които колеги са направили за да може калпазанка да си върши работата и да учи нови неща. Това само като едно лирическо отклонение (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иначе да, ще се обучи, ама дали ще го използва като се прибере е относително и зависи от оборудването с което ще разполага.
    Ти си от хората, които за всяко решение намират проблем.
    Проф. Горчев по твоята логика не трябваше да ходи по обучения, щото роботът дойде едва 2008/2009та.

Винаги може да се опита да ме банне все пак хаха.
    И без това си достатъчно наказан...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ти откъде знаеш дали лекува? Може да е личен лекар.
    потрес... ама то всеки народ си заслужава участта, де.
    Последно редактирано от kalpazanka : 04-14-2015 на 10:59

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ти си от хората, които за всяко решение намират проблем.
    Проф. Горчев по твоята логика не трябваше да ходи по обучения, щото роботът дойде едва 2008/2009та.

потрес... ама то всеки народ си заслужава участта, де.
    Напротив, вие ми вадехте от 10-тия кладенец вода за да си подкрепяте аргументите. Аз съм тоя дето намира за проблемите решения, ти не ме мисли. Да не говорим, че изобщо на едно място дори не съм споменал, че някой не трябва да се обучава и т.н. ама виждам добре си ги съчиняваш.

Иначе ти от кой народ викаш беше ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    В ерата на интеренет дори в гората можеш да научиш повече неща, отколкото в най-елитния университет.
    Та тая глупост със задължително напускане е точно глупост, но пък аз съм пристрастен, защото не подкрепям убийствата, още повече изучаването на нови начини, с които да убиваш.

anonymous708973
    Guest
    Аз съм напълно съгласна с теб в това отношение, помислих обаче, че ги сравняваш - един вид "за какво да ходи да работи там, като и без това ще се научи на изложението".
    all clear.

Аз съм напълно съгласна с теб в това отношение, помислих обаче, че ги сравняваш - един вид "за какво да ходи да работи там, като и без това ще се научи на изложението".
    all clear.
    Е това никога не бих го казал, особено в нашата сфера в която ако не пипнеш/разглобиш/счупиш/пробваш нещо значи не съществува.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Потресена, непотресена, аз съм си казавала мнението хиляди пъти, че за мен личните лекари отдавна са просто администратори и рядко съм попадала на кадърни. Напрежението е в бърза помощ, където звънецът бие през секунди, а не в креслото, където изписваш рецептички за антибиотици, които и дете в първи клас знае.
    Пък и ти нали не "лекуваш" българския народ, гледай си немските пациенти, нас има кой да ни мори.
    Последно редактирано от therichbitch : 04-14-2015 на 11:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си