.
Резултати от 101 до 125 от общо 205

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Знаех си! Трябваше да зарежа даскало на 17 и до 27 да съм ги родила три, да карам 15годишния семеен таралясник, тате да носи, мама да меси.
    Имах шанс да ти се издигна в очите.... отивам да се напия от мъка...

Имам чувството, че тая дискусия в южната част е епична, щом още се помни.
    Виждам, че ти е трудно схващането на някои неща, ама да ти е простено. Не виждам за какво ми обясняваш това с мама и тате просто.Разликата между теб и мен е проста. Аз съм учил Х години, останал съм в България и съм доволен от това което правя и това което печеля към този момент. Проблеми с намиране на работа не съм имал в предвид, че с твоята специалност тук се намира работа около 30 пъти по-лесно от колкото с моята. Ти си избягала в чужбина далеч от близките си, далеч от приятеля си и т.н. Хубаво е да видиш разликата.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мерилин, толкоз дипломирани психолози могат да бъдат сложени в малкия джоб от инженери, следвали по амнайсе години, че чак нямам думи...
    Без да се обиждат психолозите, ама мислиш ли че това е сериозно ? Направо взе да ме напушва смях от писанията ти.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, що бе, ще се върнеш в България, и без тва си там само да правиш пари и изобщо си толкоз меркантилна и парите са ти цел, а не средство, като на някои други хора
    Само ще ти кажа, че отказах работа със заплащане около 900лв по-високо от моето в момента заради обещание, пък ти ако искаш вярвай все ми е едно.

Иначе виждам, че за теб вече България е асоциация на дупка с прокажени.
    Последно редактирано от draid : 04-12-2015 на 19:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си