- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с приятеля ми и с майка си
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
богатата кучка, гледам, доста афишираш острия си език, сякаш е нещо, с което се гордееш. не че нещо, ама интелигентният човек не си служи с груби нападки, провокирайки по този начин шит. генерализираш уменията и мотивите на личните лекари. вълшебно лекарство за болежките ти невинаги може да се намери. да, има некомпетентни, но има и професионалисти. ако става на въпрос, много по-окаяно е положението на правистите /ти нали тва учеше?/. защо не си в бегето?
Толкова неадекватни мисли на едно място няма в темата. Ще се опитам опростено и максимално сдъвкано да ти го напиша, че имаш нужда.
- научи се да боравиш с епитетите, тъй като остър език далеч не е еквивалентност на простащина и "груби нападки", никого конкретно не съм обидила, "ти вече си наказан" от устата на зрял, интелигентен човек звучи достатъчно грозно
- не го афиширам, признавам го, защото имам достатъчно реална оценка за себе си и респективно познавам както предимствата, така и недостатъците си
- "вълшебно лекарство" няма за рак, моите болежки са били лекуваеми
- окаяен е последният ти опит да ме настъпиш, нито уча право, нито съм напуснала окончателно България, жонглирам между 2 територии
Последно редактирано от therichbitch : 04-18-2015 на 12:09
и кво, стана ли ти по-добре като го направи отново? остър език, ахъ. явно не можеш/не знаеш как да подходиш по нормалния начин. не мислех, че съществува по-голям комплексар от мен - е, успокои ме. нито знам, нито ме интересува какви са били болежките ти. първо пишеш за някакви парацетамолчета, като така събираш всички лекари вкупом, след това даваш личен пример. сори, слънце, че си попаднала на кофти човек, ма има и много качествени О:
калпазанката ви покани на бой, а вие двете вместо да се съюзите, сте тръгнали да се карате една с друга.
^ В речника на жената не присъства дума като съюз. Боравят си само с предателство и клюкарене.
а, значи и аз не съм могла да чета ;pp
то тези сложни научни термини, които пишеш, и гугъл не може да ги преведе. лекувай се в германията, слънце.
аз спирам да те чета, щото ме товариш и почва да ми се драйфа.
дъ рич бич, злобата ти не може да се обърка с прямост!! начинът, по който говориш на/за калпазанка, е *внимание* потресаващ. ядосах се.
ако всеки от нас допринасяше към форума по толкова със знанията си колкото нея, щеше да е райско кътче. а не да сме тук да си плюем злобата и същевременно уважението и респекта ни да се печелят само от лекари, спасяващи животи.... пази си ги, да не ти свършат. //да, не е по същество, а е емоционален пост
Къде видя да говоря за Калпазанка конкретно? Личните нападки бяха от нея към Дрейд и обратно аз просто изразих мнение за група, към която тя случайно принадлежи и толкова. Всеки има право да изгражда критериите, по които хората печелят уважението му, не си ти тази, която да диктува дали аз трябва да уважавам някого.
Респект и уважение е едно и също btw
Ива, много жалко, че ти се налага да търсиш в гугъл, за да си преведеш нещо, написано в тийн форум (facepalm). Вземи потърси в гугъл какво означава бавноразвиващ се![]()
Време е да се преместя в някоя по- приятна и адекватна тема.
Последно редактирано от therichbitch : 04-18-2015 на 15:19
ахахахах, ти сериозно ли, бе. беше ирония. АХАХХА, нещо много се надценяваш. каза на мерилин, че не могла да чете, понеже не е съгласна с теб. същото каза и на мен /който ти опонира явно не знае как да го прави/. аз пък продължих да се заяждам, защото лингвистичните ти умения не са нищо особено, за не мога да те разбера. та, кой викаш бил бавноразвиващ?
Да приемем, че и двете не сте много умни и да приключвате спора.
Ако изглеждаше като тях, винаги щях да съм на твоя страна в споровете
e, a ti pyk ne prilichash na manson >:
s taya moje da zaribyavash 15-godishnite