.
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ох, един друг човек също така казва :д

Ениуей, мир и спокойствие да е. Ти си се забавляваш тука, създаваш образ и си правиш експерименти с нас само, ние се грижим за създаването на сеир.
    Мнее. Аз не тествам вас, нито си правя експерименти с вас. Това го правя само на живо.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ъъ, НомНом пише достатъчно грамотно. Винаги ми е било интересно как хора, които нямат познания в нещо, могат да дават оценки за способностите на други в дадената сфера. Сам казваш, че нямаш претенции за правопис (това е адекватна самооценка, браво за което), как успя да прецениш тя дали може да пише или не? Все едно аз да застана и да ѝ кажа, че не владее еди- кой си език (програмен, очевидно) или да ти кажа, че си гола вода по съпротивление на материалите. Е, как да стане?
    Ами ако приемем, че аз не пиша правилно и нямам претенции за това откривам грешките й, то значи има какво да се желае. Това за мен като цяло е преходно, няма значение и не го възприемай като заяждане. Мен ме дразни само когато някой пише отявлено неграмотно елементарни думи. Никога няма да седна да се заяждам за пунктуация или някой член.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    въй, разбирате ли, пак сме тествани, подлагани на социални експерименти и т.н. ми, ок. на мен си ми мяза на олд скуул заяждане в стил "ти накъдето отиваш, аз от там се връщам", което обикновено се оставя у по-неопитния посредством впечатление, а не в прав текст, използвано като ултимативен аргумент. Който всъщност не значи нищо, щота истината е субективна, възрастта отдавна не е гаранция за повече опит и т.н. Забелязала съм, че хората, от които можеш да научиш нещо, са много далеч от такова поведение. пък за детинския характер на "ми, и ти не пишеш правилно, ама аз поне нямам претенции" няма да коментирам.
    последният абзац на therichbitch е право в целта.
    На много хора, много неща им мязат на нещо, а то е друго. Ти нямаш дори бегъл поглед за моето поведение имаш само това което ти се дава. Иначе да, възрастта отдавна не е гаранция за опит, особено ако си седиш в балона или пред компютъра и си лишен от сблъскване с каквито и да е проблеми. Иначе вижда се, че се опитваш да имаш наченки на разум и мислене и определено има подобрение от преди години, обаче още мнооого хляб има да изядеш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ми ква дискусия. На 25+ завършил, с добра работа и заплата, ама неженен и без дете, седнал да ми обяснява как аз съм можела, дето бакалавър нямам и живея в стая 17 квадрата, дали не е и по-малка. То на думи всеки много знае, аз предпочитам да мисля съвсем реалистично, когато става дума за точно тази тема. Казах му - ако има желание, ще му напиша разбивка и на месечния си бюджет, нека той ми каже как бих могла да напасна нещата. Той не пожела. Еми... шанс.
    Хахаха. Ти ми обясняваш как аз нямам деца ли ? Ще те видим теб като една бясна кариеристка какво ще направиш като си на 25+ Има един такъв пример с калпазанка вече. Не се притеснявай, не страдам нито от липса на внимание нито от комплекси относно противоположния пол.
    Последно редактирано от draid : 04-10-2015 на 08:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си