.
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно, затова се въздържай от предсказания относно мен
    От друга страна, аз не предсказвам, а използвам просто изказвания, които си направил. И стигам до любопитния извод, че за теб готвенето в общежитие е по-трудна задача от отглеждането на дете.
    Изобщо... аз ти пиша абзац, ти се хващаш за половин изречение, щото на останалото копче не можеш да ми кажеш, какво и в темата не можа да ми обясниш, когато ти дадох есклузивната възможност да ми обясниш как аз бих могла да водя живота си, за да имам дете.

Заеби, просто е суперинтересно как във всяка тема държиш да ми обясниш колко ти си зрял и колко аз нищо не разбирам, ама после "ама не се обади за кафе", еми, братче, ебаси логиката.
    Хахаха. Аз не съм искал да изляза с теб на кафе, за това не съм го направил. Може да ти звучи много самонадеяно, но е точно така. Намесваш някакви нереални неща в темата. Ровиш в изказвания от преди много време. За какво ми е да готвя в общежитие и да умирисвам всичко, след като мога да ям за 1.20 в стола ? От чисто любопитство питам. Аз дори сега рядко готвя тъй като вечер съм изморен и правя нещо за хапване на бързо или просто излизам да се видя с някой. Относно онази тема, много много не сте ми разбрали становището си мисля. Аз никога не съм твърдял, че нещо трябва да е лесно за правене или приятно, а просто че трябва да се поема отговорност за действията.
    Последно редактирано от draid : 04-10-2015 на 09:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си