.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Всичко хубаво, но чий ще го дървите в Русенско? Тва тука е бахти и противното градче от селски тип.
    А тя се чуди дали да не си остане в родния град и там да запише, смятай.

Не му приписвай толкова вина на приятеля ти. И на мен да ми откажат вече нагласен план, и аз няма да съм мила. Просто така му е излязло от устата, не се връзвай. Поведението на майка ти, от друга страна, е покъртително. Говори с нея и й обясни, че не е трагедия, че ще се виждате, че и без това ще й се обаждаш по 100 пъти на ден да я питаш на каква програма да си изпереш сутиените; как да изчистиш петното от червено вино по дивана или как да сготвиш супа топчета. Обърни го на тънки ласкателства и смях, иначе няма да постигнеш нищо.
    Майката на една моя приятелка й купи апартамент, за да я задържи в града, просто...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А тя се чуди дали да не си остане в родния град и там да запише, смятай.

Не му приписвай толкова вина на приятеля ти. И на мен да ми откажат вече нагласен план, и аз няма да съм мила. Просто така му е излязло от устата, не се връзвай. Поведението на майка ти, от друга страна, е покъртително. Говори с нея и й обясни, че не е трагедия, че ще се виждате, че и без това ще й се обаждаш по 100 пъти на ден да я питаш на каква програма да си изпереш сутиените; как да изчистиш петното от червено вино по дивана или как да сготвиш супа топчета. Обърни го на тънки ласкателства и смях, иначе няма да постигнеш нищо.
    Майката на една моя приятелка й купи апартамент, за да я задържи в града, просто...
    Това ще е само в случай, че е оставяла мама да и глади, пере, готви, повива докато е била с нея. Не е нужно да и звъни час по час за да пита какво да направи с яйцата и как да разбере, че са заврели.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ЪЪ, да?
    И твоята ще си замине, а в отговор на неадекватния коментар бих казала даже, че ще е хубаво да изпиташ подобна липса на родител, мисля, че с такова мислене това заслужаваш. И няма да се правя на лицемер "не искам да прозвучи грубо, но.." Еми, аз искам да прозвучи грубо.
    Таз пък, смъртта е нещо напълно нормално, не само родителите ви, ами и вие ще си умрете. Какви пророчества бленуваш какви пет лева. Колкото и неприятно да ти звучи или коравосърдечно, това е истината. Колкото по-бързо я приемеш, толкова по-лесно ще продължиш напред когато ти се наложи. А ако си свикнал да седиш до полата на мама, зор ще видиш не само от мъка.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това ще е само в случай, че е оставяла мама да и глади, пере, готви, повива докато е била с нея. Не е нужно да и звъни час по час за да пита какво да направи с яйцата и как да разбере, че са заврели.
    Мен са ме гледали като принцеса и винаги са ми чистили и готвили. Преди да се изнеса къщна работа не бях помирисвала. Когато опря ножа до кокала да видиш как си готвя, чистя, пера и поправям кухненски уреди сама, при това съвсем прилично и без да звъня на мама и тати да ги питам как и кога.

Въпросът е въпреки, че на родителите им е трудно, че детето им си заминава да го подкрепят и да не го притискат да се връща вкъщи постоянно.
    Тази ситуация я гледах в семейството на бившия ми. Голямата му сестра, в момента на 26 заедно с детето си още живее с майка си, щото мама как ще я остави горката сама да се оправя.
    С нашите никога не сме си били много близки, но пък се радвам, че не ме докараха до там, че цял живот да стоя залепена за тях.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си