.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно, затова се въздържай от предсказания относно мен
    От друга страна, аз не предсказвам, а използвам просто изказвания, които си направил. И стигам до любопитния извод, че за теб готвенето в общежитие е по-трудна задача от отглеждането на дете.
    Изобщо... аз ти пиша абзац, ти се хващаш за половин изречение, щото на останалото копче не можеш да ми кажеш, какво и в темата не можа да ми обясниш, когато ти дадох есклузивната възможност да ми обясниш как аз бих могла да водя живота си, за да имам дете.

Заеби, просто е суперинтересно как във всяка тема държиш да ми обясниш колко ти си зрял и колко аз нищо не разбирам, ама после "ама не се обади за кафе", еми, братче, ебаси логиката.
    Хахаха. Аз не съм искал да изляза с теб на кафе, за това не съм го направил. Може да ти звучи много самонадеяно, но е точно така. Намесваш някакви нереални неща в темата. Ровиш в изказвания от преди много време. За какво ми е да готвя в общежитие и да умирисвам всичко, след като мога да ям за 1.20 в стола ? От чисто любопитство питам. Аз дори сега рядко готвя тъй като вечер съм изморен и правя нещо за хапване на бързо или просто излизам да се видя с някой. Относно онази тема, много много не сте ми разбрали становището си мисля. Аз никога не съм твърдял, че нещо трябва да е лесно за правене или приятно, а просто че трябва да се поема отговорност за действията.
    Последно редактирано от draid : 04-10-2015 на 09:17

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За какво ми е да готвя в общежитие и да умирисвам всичко, след като мога да ям за 1.20 в стола ? От чисто любопитство питам.
    От чисто любопитство питам - защо да напускам университета и да бачкам някаква работа, колкото да имам пари да свържа двата края, след като мога да си завърша образованието, да си намеря сравнително добре платена работа по специалността (окей, по-добре платена от Макдоналдс/супермаркет/склад) и тогава с партньора ми да имамe лапе?

Хах, окей, както искаш. Изказванията ти далеч не са от преди много време, нито пък са нереални. Говорим за практично мислене тип "окей, трябва ми това и това, как да стане", не ти говоря за качества, душевни терзания, за нищо абстрактно/нереално.
    Уотевър. Ти не си тук за дискусия, както много пъти го каза. А аз не съм тук просто ей така и не ми се обсъжда нещо с някого, който не желае да дискутира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си