- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с приятеля ми и с майка си
Именно, затова се въздържай от предсказания относно мен
От друга страна, аз не предсказвам, а използвам просто изказвания, които си направил. И стигам до любопитния извод, че за теб готвенето в общежитие е по-трудна задача от отглеждането на дете.
Изобщо... аз ти пиша абзац, ти се хващаш за половин изречение, щото на останалото копче не можеш да ми кажеш, какво и в темата не можа да ми обясниш, когато ти дадох есклузивната възможност да ми обясниш как аз бих могла да водя живота си, за да имам дете.
Заеби, просто е суперинтересно как във всяка тема държиш да ми обясниш колко ти си зрял и колко аз нищо не разбирам, ама после "ама не се обади за кафе", еми, братче, ебаси логиката.
Хахаха. Аз не съм искал да изляза с теб на кафе, за това не съм го направил. Може да ти звучи много самонадеяно, но е точно така. Намесваш някакви нереални неща в темата. Ровиш в изказвания от преди много време. За какво ми е да готвя в общежитие и да умирисвам всичко, след като мога да ям за 1.20 в стола ? От чисто любопитство питам. Аз дори сега рядко готвя тъй като вечер съм изморен и правя нещо за хапване на бързо или просто излизам да се видя с някой. Относно онази тема, много много не сте ми разбрали становището си мисля. Аз никога не съм твърдял, че нещо трябва да е лесно за правене или приятно, а просто че трябва да се поема отговорност за действията.
Последно редактирано от draid : 04-10-2015 на 09:17
От чисто любопитство питам - защо да напускам университета и да бачкам някаква работа, колкото да имам пари да свържа двата края, след като мога да си завърша образованието, да си намеря сравнително добре платена работа по специалността (окей, по-добре платена от Макдоналдс/супермаркет/склад) и тогава с партньора ми да имамe лапе?
Хах, окей, както искаш. Изказванията ти далеч не са от преди много време, нито пък са нереални. Говорим за практично мислене тип "окей, трябва ми това и това, как да стане", не ти говоря за качества, душевни терзания, за нищо абстрактно/нереално.
Уотевър. Ти не си тук за дискусия, както много пъти го каза. А аз не съм тук просто ей така и не ми се обсъжда нещо с някого, който не желае да дискутира.
Пинкуу, как успя да извъртиш тема за аборт към тема дали да родиш ?
Ако нямате акъл, за да се предпазите, университет с десет висши да завършите, ще е все едно, акъл няма да ви дойде.
По-добре направо да не раждате, че децата ви ще се измъчат с подобни родители.
Не дискутирам, защото има много малко потребители които си заслужават дискусията. Никъде нито съм казвал да напускаш университета, нито да работиш в макдоналдс. Казах неколкократно, че когато се е случила "белята" аз винаги бих поел отговорността, това далеч не означава да не завършиш. Разбира се че съм за това едно дете да дойде точно когато му е времето, но съм твърдо против да се бяга от отговорност. Не знам дали го разбираш. Не ми е известно, защо се опитваш да извърташ темата брутално и да намесваш някакви хаотични неща в нея. Ако държиш на смислена дискусия, то трябва да я провокираш. Тогава може и да я получиш.
във всяка тема, в която стане разгорещено, се стига до обясненията, че всички сме емоционално неприкосновени, всички имаме перфектен контрол над изказванията си и последствията от тях, и не на последно място, само си правим кефа, нищо тук не е способно да ни повлияе
това чисто и просто не е вярно!
това имам да кажапо темата^^
Момиче киха, какви са опциите - да я убият, защото е заразена с нещо опасно или първо да я прегледат и след това лекуват ?
Ако ти кихнеш няма и да се замисля, направо ще те похарча.
Разполагаш с твоят живот и нямаш правото да правиш същото с чужд, дори и половината отгорност за създаването му да е твоя.
Аз пък си спомням, че калпазанката нещо го настъпи, че няма деца, и той каза, че било крайно време да спре да посещава форума :д
Иначе ричбич, мен много ме радва, че има възможности да се учи латински дори и когато не следваш медицина, братовчедка ми е в НБУ Информатика и е записала изкуство - латински :д
И ти ли в университет/училище, или любителски?
Пък за правопис, мисля, че не веднъж съм писала да ме извините в случай на грешки :д Не ми е сила на нито един език :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Само дето ако го родя, ще трябва да разполагам с неговия още 20-тина годинки, нали. И ако това лапе е в постоянни лишения и не може да получи добър старт в живота, щото майка му си е заебала образованието и въпреки перспективната специалност и работа, няма възможност да го прати на курс по английски/компютри, да му плати таксата за плуване/футбол/танци... Или да му треперя всеки път да не се разболее, щото няма как да изкарам ей така 100 кинта за лекарства. Въобще пък да не говорим за "луксове".
Надявам се не визираш даването в дом, няма да го коментирам дори това. Няма да коментирам нищо повече, до нищо не води.
В училище, уж беше изборен, ама шефът на отдела ни намекна, че е хубаво да запишем, но му приключи престоят в България след година или две и нямаше кой да предава, така че "учила" е силно казано, мога да чета и разбирам, ако бавно се говори, ако въобще някой говори цели текстове на този език.Исках после да запиша факултативен към езиковия, но ми съвпадаха лекциите, жалко.
Последно редактирано от therichbitch : 04-10-2015 на 16:15
Как може калпазанка да ме настъпи, след като е по-дърта от мен и също няма деца ? Повода да изчезна беше съвсем друг и скоро ще се махна пак.
С какво ще разполагаш ? Я пак ? Човек със собственият си живот не разполага, пък ти... Я ми кажи ти против ли си тоталното изтребване на бездомните кучета, като мярка за решаване на проблемите с тях ? Не мога да разбера защо гледате толкова комерсиално на нещата ?
Съгласен съм. Не мога да разбера, нито да приема хора, които правят съзнателно деца на 20, подобно на циганите, без да имат средствата. Не че нещо е сигурно, но да хвърлиш един човешки живот в мизерия е глупост. Тези хора не мислят.
От друга страна обаче материалното не е най-важното и всичко зависи до това как си свикнал да живееш в битието, тоест за да правят деца в лишения, явно не им прави проблем, чувстват се изпълнени.
Също така, за да се научи човек на хубаво, трябва да изпита лошото. Представете си.. ако бяхте задоволени с всичко от самото начало? Въобще ще осъзнавате ли какво ще ви липсва? И накаря подобни случаи завършват с провал или самоубийство.
Защо? Дори в статистиката то е по-често срещано при презадоволените хора.
Мога да кажа също, че умните в много случаи могат да страдат повече, главно защото виждат истината, но са непсособни да се справят, неразбрани са. Обратно, на мъдрите вече не им пука. Много е важно да имаш правилен и духовен (без реалигиозно значение го казвам) начин на мислене, светоглед.
Дреид, цялата работа е, че много се впрягаш![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много лесно, тя може да е на 35 и да няма деца, както и да няма потребност да има деца, ти да си на 25, да нямаш деца, но да искаш такива. Просто хипотетично.
За коментиращите- ето такава беше историята :Д
Но съм оцелял, не се ли питаш как е възможно.
Целта на истината не е да звучи красиво, щеше да го знаеш, ако ти я казваха по-често, вини някой друг, че живееш в собствен свят.
Аз си седя зад думите. Не е нормално да си копие на родител и да го смяташ за нормално, освен това, че родителят ти го смята за такова. Да проектираш собствените си неосъществени мечти и желания върху детето си е по-лошо, отколкото да вземеш да го изхвърлиш в кофа за боклук.