- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с приятеля ми и с майка си
На мен пък сега - и наистина без да се заяждам - ми е интересно как пък ти се връзваш на такива неща. Сериозно мислиш, че на едно изложение, което трае най-много 3 дни, можеш да научиш нова техника на работа?
Сега си сложи ръката на сърцето и ми кажи, че би отишъл при лекар, който работи с техника, видяна на изложение, а не при лекар, който работи всеки ден с нея.
Значение на думата "изложение":
a large-scale public exhibition or show, as of art or manufactured products:
an exposition of 19th-century paintings; an automobile exposition.
Synonyms: exhibit, demonstration, display, presentation.
2.
the act of expounding, setting forth, or explaining:
the exposition of a point of view.
...
4.
the act of presenting to view; display:
С други думи - изложение е да се разходиш по едно килимче и да ГЛЕДАШ, в най-добрия случай да слушаш обясненията за нечий друг опит. Та, изложение е доста различно от обучение, следователно в никакъв случай не са съпоставими.
Или ти го виждаш по друг начин? Пробвай наистина да обясниш, моля.
Едит: Била съм на две изложения в различни области на позиция зад щанда и мога да твърдя, че целта на изложението е сключване на контакти и реклама. Целта на обучението е съвсем друга.
Като техническо лице, ти казвам не.
След всеки семинар и всяко обучение, сме пълни сакатници, докато не ни пуснат да го правим в реалната среда.
А там, въпреки обученията, си като девствен, все едно за първи път го правиш.
Нищо, че по време на обученията имаш достъп и до лаборатория.
Лекарите нямат тази свобода, както инженерите, при нас чупим, докато не заработи, при лекарите, за съжаление, всяка грешка може да е фатална.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...