.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, ама именно!
    Калпазанка ти казва, че в чужбина я научават да работи с техники, каквито в България все още не са навлезли, следователно тя може да ги приложи, когато се прибере.
    Ти казваш, че и професионалистите в България се интересуват от новости и ходят по изложения - да, това е така, супер, браво (никой не го е отрекъл!), но как се сравнява с това да пипнеш нещото и да те обучат на него?

И понеже съм си Мара Подробната, намерих и двете изложения, за които е възможно да говориш (подозирам, че щом се обърна към Калпазанка, е медицинското), отворих им homepage-a и програмата. Еми, speakers corner и workshop... Това наистина може да те запознае с нещо ново, но няма да те научи как да работиш с него.
    Парадокса е, че аз никога не съм отричал повишаването на квалификацията независимо в какво направление. Иначе да, ще се обучи, ама дали ще го използва като се прибере е относително и зависи от оборудването с което ще разполага. Подобен вид изложения показват наистина интересните неща, неща които колеги са направили за да може калпазанка да си върши работата и да учи нови неща. Това само като едно лирическо отклонение (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Иначе да, ще се обучи, ама дали ще го използва като се прибере е относително и зависи от оборудването с което ще разполага.
    Ти си от хората, които за всяко решение намират проблем.
    Проф. Горчев по твоята логика не трябваше да ходи по обучения, щото роботът дойде едва 2008/2009та.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Винаги може да се опита да ме банне все пак хаха.
    И без това си достатъчно наказан...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ти откъде знаеш дали лекува? Може да е личен лекар.
    потрес... ама то всеки народ си заслужава участта, де.
    Последно редактирано от kalpazanka : 04-14-2015 на 10:59

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ти си от хората, които за всяко решение намират проблем.
    Проф. Горчев по твоята логика не трябваше да ходи по обучения, щото роботът дойде едва 2008/2009та.

потрес... ама то всеки народ си заслужава участта, де.
    Напротив, вие ми вадехте от 10-тия кладенец вода за да си подкрепяте аргументите. Аз съм тоя дето намира за проблемите решения, ти не ме мисли. Да не говорим, че изобщо на едно място дори не съм споменал, че някой не трябва да се обучава и т.н. ама виждам добре си ги съчиняваш.

Иначе ти от кой народ викаш беше ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си