.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 205

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Когато направиш транспланатция на сърце или отстраниш злокачествен мозъчен тумор, тогава ще дойдеш да се потрисаш, докато предписваш хапчета за високо кръвно на затлъстели германки, нямаш думата.
    E, малко неуместно, ако тя като лекар няма думата, ти като икономист ли?
    Знаеш Калпазанка в каква сфера работи, стига си й се сопкала. Все пак ходиш по лекари, различни от кардио- и мозъчни хирурзи.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, малко неуместно, ако тя като лекар няма думата, ти като икономист ли?
    Знаеш Калпазанка в каква сфера работи, стига си й се сопкала. Все пак ходиш по лекари, различни от кардио- и мозъчни хирурзи.
    Казах, че няма думата да се потриса от мнението ми за личните лекари. Може коминочистач да съм, ще разбера като ми предписват това, което предписват на всеки втори и продължавам да се влача като парцал, вместо да се лекувам.
    Не знам Калпазанка в каква сфера работи, знам, че ревностно защитаваше личните лекари, сипейки термини, за да изглежда по- умна в очите на слепите (половината форум не знае какво е аорта)
    Аз по какви лекари ходя няма как да знаеш. Да кажем само, че съм ходила и за неща, различни от сополи и червено гърло.
    Не се сопкам на Калпазанка, нито поставям под въпрос възможностите ѝ, тъй като не я познавам, изказвам си крайното, да, мнение по въпроса за личните лекари. Тя може да е изключително добър специалист, но на този етап няма как да предизвика респект у мен и възхищение (защото по принцип се възхищавам на тези, които спасяват животи, но не и на тези, които си чешат пръстите)
    Последно редактирано от therichbitch : 04-15-2015 на 16:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си