.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Тема: Зоофилия

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Зоофилия

Пикантно заглавие, а? Не, няма да дискутираме ероса към животните, макар че децата са като домашни любимци, които си гледаш, храниш, чистиш, извеждаш и тн. Темата е насочена към друга филия, тъй наречената педофилия. Провокирана е от книга, която четох наскоро. Лолита. Има и филм, който съква есте. Кратко резюме за тези, които не са запознати: симпатичен мъж изпитва слабост към красиви момиченца, които нарича нимфетки. Вероятно тази слабост е следствие от неизживяната детска любов. Жени се за вдовицата, в чийто дом отсяда само, за да бъде близо до дванадесет годишната й дъщеря. Той е силно привлечен от нея. Не си мислете, че тя е целомъдрена девственица. Предизвиква го. Възбужда го. И тей нататък. Искам да си сверя моралния компас с вашия, защото не намирам нищо лошо в това, а знам, че има някои неща, които са така просто защото са така. Доскоро бях от отричащите по този въпрос. Нека се концентрираме върху конкретния случай и да не поставяме условности. Не може ли един мъж да бъде прелъстен от млада девойка? Може. Тя съзнава влиянието си върху него. Въпрос на предпочитание. Едни харесват високи, други ниски, едни слаби, други закръглени, едни милфки, други... невинни. Но пък изборът на едните едни е несъвместим с моралните и юридически закони. Доста тънка е нишката. Става въпрос за осъзнато отдаване. Ако изборът й е бил отнет това е равнозначно на изнасилване, което е престъпление също толкова, колкото е и към възрастна жена. Та, хора, какво мислите за връзката между зрял мъж и малолетно момиче?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Няма лошо. Стига момичето да е на 15 поне.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

ми да ти кажа, аз на 18 не се почувствах голяма и зряла. няма възраст, която да очертае рязко границата между зрялост и детинство. пък и човек получава и е готов за различни зрялости по различно време.
    сори за тавтологията.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Добре. Няма значение на колко е.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на sladura89
    Наистина педофилията донякъде се поражда от неизживяна любов в детството! А пък законите се измислят за да държат обществото в някакви рамки или да го подтискат, хората да са контролирани да правят това или да не правят онова, защото такъв бил закона или, защото какво щели да кажат хората! Това за мен е пълна глупост, ако не се нарушава свободната воля на хората нека правят каквото са си решили! И все пак, когато детето е малко говорим преди пубертета и прави неща, които не осъзнава какви са това може да се отчете като нарушение на свободната воля поради несъзнателност или неимформираност! Ако девойката вече е осъзната и знае какво прави и какво иска, и не и се нарушава свободната воля няма значение дали има 18 или не!

и няма да имаш нищо против 12-годишната ти дъщеря да има сексуални отношения с тридесет годишен мъж, който да кажем ти е набор?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тази -филия винаги я е имало, дори в Античността се е приемала за нещо нормално (по-запознатите са наясно с произхода на думата 'педераст', другите лесно могат да го проверят). През следващите исторически периоди постепенно е отречена и инкриминирана.

Оставяйки настрана моралната гледна точка, не смятам, че подобни отношения са пълноценни, особено за по-възрастния. По-младият се развива, получава каквото му е необходимо и си тръгва. Това е като да си учител в прогимназията/гимназията. Випуските минават и си заминават, предаваш им каквото можеш и накрая оставаш сам със себе си. Звучи ми някак...несправедливо.

Набоков е голям.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-28-2015 на 16:18
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Болна работа.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Да си се сексат хората, щом не е насила. Пък кой определя дали една 12-годишна е с ясно съзнание или не?

А що да е несправедливо? Нали и той е ебал, не е блял ? Колко неща са несправедливи на тоя Свят, вие за една любов и раздяла сте се хванали. И това минава.

Според мен тая -филия не опира само до е'бането (макар че именно то е инкриминирано), а по-скоро до влечението към такива подрастващи и "невинни" личности.
    Welcome to the Jungle...

Ми те девойките по-скоро си тестват сексуалните сили върху мъжете. Това не значи че са узрели ментално и физически да имат каквито и да отношения с въпросните господа.
    После, провокативното (разбирайте отявлено) детско поведение често е въпрос на декомпенсации, сиреч - патологично е.
    Хумберт Хумберт сам казва, че не всяко малко момиче е нимфетка. Аз по- бих го разбрала, като че на нимфетките нещо не им е наред.

Такова детско поведение може да има структуриращ характер, стига да няма поддаване, каквото, обаче - твърде често се случва. Намира се някой Хумберт и се възползва от неосъзнатата госпожица.

Не всяко нещо, което е желано, е искано. И не всяко желание, на което човек се поддаде, е конструктивно и полезно. Даже напротив - често страдаме, когато задоволяваме своите желания.

Малко клинична перспектива вкарвам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Пп. Желанието е функция на несъзнаваното, а искането - на съзнанието;
    Човек може да желае да го изнасилят, а когато това му се случва, да е травматично, защото не го иска реално.. В смисъл като извратена фантазия, най-опростенчески казано.

Разбира се, това е фройдистка теория. Не всеки би се съгласил и това е негово право, но аз съм почитателка на психоанализата и вярвам, че има противоречиви сили в човешката психика, някои от които тотално несъзнавани.

За това предпочитам да не гледам на нещата толкова очевидно. Това че някое момиченце се натиска на мъж, не означава че действително ИСКА да прави секс с него... И не оправдава непременно мъжа, който ще се поддаде и няма да помисли дали е етично да спи с дете.

Оф, направих дълъг пост, а се старая да съм лаконична. Не мога да бъда.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Според мен тая -филия не опира само до е'бането (макар че именно то е инкриминирано), а по-скоро до влечението към такива подрастващи и "невинни" личности.
    Доколкото те разбрах - ти жалиш за -фила, че щял да бъде прелъстен, използван и изоставен . Иначе ще се учудиш, че именно сексуалната възбуда е в основата. Ще ти дам един друг пример. Голямата част от серийните убийци се възбуждат, извършвайки убийство, а Чикатило дори е мастурбирал в/у телата на жертвите си.

За никого не жаля, по-скоро ми е интересна психологията (или може би по-точното е патологията) на подобни хора.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    и няма да имаш нищо против 12-годишната ти дъщеря да има сексуални отношения с тридесет годишен мъж, който да кажем ти е набор?
    Aко родиш момиченце, обещавам да изчакам да стане на 15

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ива разочароваш ме с тая тема
    точно си помислих че си решила да разкриеш факти от сексуалния си фетиш

Тя е фенка на нюансите, по-добре да не разкрива повече, че насилието тук не се толерира

Мега фен Аватара на galaxy29
    не съм чела.. ама залагам, че пак се прави на интересна, както с темата за инцеста ;/

Целувки, миличките ми.
    Ако за вас всеки който се опитва да разсъждава над някоя тема се прави на интересен, не знам..
    Хайде кажете вие - Ок ли е според вас възрастен мъж да спи с дете? Да/не? Защо?

Добронамерено питам!

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не съм чела.. ама залагам, че пак се прави на интересна, както с темата за инцеста ;/

Хазартен тип ли си ?

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Целувки, миличките ми.
    Ако за вас всеки който се опитва да разсъждава над някоя тема се прави на интересен, не знам..

Добронамерено питам!
    Пак ли ще променяме Света? Eх .

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това си е болна работа. Особено, когато мъжът е с 20+ години по-голям от момичето, а тя е все още тийнейджърка. Такива мъже обикновено проявяват маниакално поведение и изпадат в различни психични състояния, когато "жертвата" им не изпълнява това, което те искат. Те не изпитват желание да водят нормална връзка с момиченцето, а само да задоволяват собственото си его и сексуални желания с нея. За да се стигне до там, че чичко да иска да бъде с момиче на 13 значи е имал сериозни социални и психологически проблеми през живота си. А някой замисля ли се как това би се отразило на психиката на едно малко развиващо се като личност момиче? И дали след време тя няма да прояви някакви сексуални отклонения заради ранното си навлизане в света на зрелите отношения? Няма как да ме убедите, че едно 12 годишно момиче, което още не знае какво е цикъл и пита по форумите дали може да забременее през устата е осъзнато за да поеме отговорност за действията, които върши.
    Такива хора трябва да се лекуват своевременно. Ако някой приема това за нормално, значи има сериозна склонност към такива неща и е време да се замисли какво му липсва в отношенията с противоположния пол.

Ще си изкажа мнението от Християнска гледна точка, за да има малко разнообразие.

Нормалните сексуални отношения са следствие на взаимна обич и взаимна отговорност. Липсва ли едно от тези неща, то сексът се превръща в задоволяване на страст или преследване на някакви интереси. Та възможна ли е обич между малолетна и 35 годишен примерно? Не, защото начинът на мислене е различен, защото това ще е чисто задоволяване на някакъв нагон, а последствията за малолетната ще и окажат сериозни негативни отражения в бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от Lychezar Виж мнението
    Ще си изкажа мнението от Християнска гледна точка, за да има малко разнообразие.

Нормалните сексуални отношения са следствие на взаимна обич и взаимна отговорност. Липсва ли едно от тези неща, то сексът се превръща в задоволяване на страст или преследване на някакви интереси. Та възможна ли е обич между малолетна и 35 годишен примерно? Не, защото начинът на мислене е различен, защото това ще е чисто задоволяване на някакъв нагон, а последствията за малолетната ще и окажат сериозни негативни отражения в бъдеще.
    А ако си направят дете, ще препоръчаш ли аборт ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Целувки, миличките ми.

Добронамерено питам!
    Глупава ли си? Ами ако възрастният мъж си стои най- спокойно в кухнята и си пие бира пред телевизора и доведената му дъщеря случайно дойде в 12 полунощ, метнала само къса блузка, без бельо, отвори хладилника и се наведе с изправени крака да си вземе от долния рафт краставица ама прекарва около минута в избиране на подходяща според теб ненормално ли ще е да и разбие задника?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си