- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зоофилия
кви глупости съм написал, като малък по-добре писах :Д
Вълчи студ. Ноща беше кристално ясна, а тишината във вековната гора се пронизваше само от стъпките на няколко човешки фигури, крачещи из доскоро натрупалата снежна белина. Единствения лъч светина, пронизващ великите стволове и корони на вековните дъбове и прокарващ път, осеян със черни петна, поглъщащи пейзажа, падаше от дълбоко вперената луна в хоризонта на сребристото небе. Луна, която като че ли наблюдаваше, виждаше и следеше замислено мълчаливата пустощ.
Групата изправени създания се движеха бавно, често се скриваха в тъмния пейзаж. Уещаше се безпокойство. Ловците търсеха да изградят лагер.
Студът продължаваше да брули всяко едно късче от кожата ми. Времето свърши. Няколко минути по-късно, вече усетихме така желаната топлина. Огънят гореше силно, а лунния лъч, който ни пропряваше път до преди малко взе, че се изгуби някъде на вътре в мрака, той беше земенен от новите блещукащи пламачета. А те отново избистриха величествената красота на Балкана в моето съзнание.
Сутринта бе чудна.......... следва продължение![]()
Симпатяга.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не е заучена
току що я измислих
да се придържаме към темата
обичам да еба козички
номи, да, казах че го предизвиква, но той далеч преди нея е изпитвал похотливо влечение към малки момиченца. това, че тази му е вързала не означава, че той просто се е отдал на нагона си понеже е женска, а мъжете са сексуални кучета. благодаря за филмите!![]()
Иве, сори ако съм се изказала ни в клин ни в ръкав, само скролнах темата, защото забелязах мини сторма :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
постовете ти винаги са си на място и ги чета с удоволствие ^_^
дори си изтеглих филмите, които каза. нимфоманката съм я гледала, де. триер е прекрасно копеле. всичките му филми са насочени към жените. повечето ги демонизира, но кво пък ;д бях чела някъде, че е заради майка му, която му набивала комплекси.
Никъде не е казано, че в една двойка и мъжът и жената трябва да бъдат на близка възраст. Просто ние така сме си го приели за морално. Гледаме странно и на двойките, в които жената е по-възрастна. Има я може би и любовта между младо момиче и по-възрастен мъж, но в повечето случаи я приемаме като педофилия.
Вие може да си развивате всякакви теории и да тълкувате понятия, но преди всичко е върховенството на закона.
"Сръбски филм" показва, че любовта няма граници. Възрастта не е фактор.
като че ли е нормално да се размиват всякакви критерии. удобно е, защото те освбождава от отговорност, и от възможността да мислиш малко. далеч по-лесно е 'всичко да е относително', 'всичко да е позволено/приемливо'. точно тълкуване на понятия.
възрастта не е фактор във филмите и по книгите.
последиците възрастен мъж да се занимава с дете обикновено са разрушителни, па ако ще и тя самата да си го "проси"какъв трябва да си, че да се възбуждаш от дете? встрани от книги и романтизирани филми, представете си го irl
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
sladura89 - мнението на века! заслужава в подпис да си го сложа![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride