.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Тема: Зоофилия

Hybrid View

Целувки, миличките ми.
    Ако за вас всеки който се опитва да разсъждава над някоя тема се прави на интересен, не знам..
    Хайде кажете вие - Ок ли е според вас възрастен мъж да спи с дете? Да/не? Защо?

Добронамерено питам!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Целувки, миличките ми.
    Ако за вас всеки който се опитва да разсъждава над някоя тема се прави на интересен, не знам..

Добронамерено питам!
    Пак ли ще променяме Света? Eх .

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Целувки, миличките ми.

Добронамерено питам!
    Глупава ли си? Ами ако възрастният мъж си стои най- спокойно в кухнята и си пие бира пред телевизора и доведената му дъщеря случайно дойде в 12 полунощ, метнала само къса блузка, без бельо, отвори хладилника и се наведе с изправени крака да си вземе от долния рафт краставица ама прекарва около минута в избиране на подходяща според теб ненормално ли ще е да и разбие задника?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Глупава ли си? Ами ако възрастният мъж си стои най- спокойно в кухнята и си пие бира пред телевизора и доведената му дъщеря случайно дойде в 12 полунощ, метнала само къса блузка, без бельо, отвори хладилника и се наведе с изправени крака да си вземе от долния рафт краставица ама прекарва около минута в избиране на подходяща според теб ненормално ли ще е да и разбие задника?
    А ако тя му скочи първа, защото 12-годишните не се сдържат? :Д
    Принципно е добре още на тази възраст родителите да засягат въпроса със секса, защото детето тогава преминава границата в съзнанието си и е объркано още, тепърва навлиза в сексуалния живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си