- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зоофилия
Само ако овцата се казва Ивааааа.
Welcome to the Jungle...
Кво значи щастлива, бе момче? Прави бяха хората, които пророкуваха, че скоро и педофилите ще поискат права, и ако човек пита тоя форум - то е вече факт. Някои хора и инцеста ги прави щастливи, ама закона пак им е*е майката по всички параграфи.
Хах аз се избазиках само. Вие много бързо се връзвате!
Corb1225 Точно за тези процеси, които ми говориш аз съм твърдо против! Но забележи, че тия извращения се зараждат в Брюксел и после ни ги налагат и тук! Всяка година примерно има гей паради из София! Легализираха 3-тия пол(то), легализираха даже и в България някой транссексуален има право да съди някой за дискриминация! Искат да въведат още педофилията, зоофилията и инцеста и нацията ще се изроди благодарение на ЕС!
Можеш да се самоубиеш ако не ти харесва съвременният свят.
що ? на мен ми харесва и съм полезна част от обществото.
Не съм като теб да се чудя как да избивам хора и да поставям диктатури. Същия съвет и към теб. Така и така или ще свършиш в психиатрия, или в затвора - спести ни грижите и се хвърли от някоя скала![]()
МЕрси
Чисто визуално ми е отвратително да видя няква малка дрисла да се млящи с човек на годините на баща й (понякога дори и на дядо й). Навява ми асоциации за педофилия. Освен това съм наясно, че в подобни отношения винаги има елемент на материален интерес, което също не ми допада. Заради голямата разлика във възрастта и изобщо житейският етап, в който се намират участниците, подобни отношения ми изглеждат неравнопоставени и непълноценни.
Може аз да съм в грешка, но имам съвсем различни представи за пълноценна връзка.
Welcome to the Jungle...
Всъщност такава връзка може да се окаже по-пълноценна точно заради различните житейски етапи, в които се намират половинките. По-възрастния/по-възрастната ще покровителства и насърчава по-младия/по-младата, а по-младия/по-младата ще се учи от нея/него.
Отношенията са неравнопоставени само ако условията и предпочитанията на половинките изискват да са такива.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Могат да се окажат пълноценни предимно от гледна точка на по-младия. При по-възрастния това е израз на някакъв психологически компенсаторен механизъм и е абсолютно самозалъгване. Според мен на подобен тип отношения им липсва перспектива. Наблюденията ми показват, че са краткосрочни.
Welcome to the Jungle...