.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Тема: Зоофилия

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чисто визуално ми е отвратително да видя няква малка дрисла да се млящи с човек на годините на баща й (понякога дори и на дядо й). Навява ми асоциации за педофилия. Освен това съм наясно, че в подобни отношения винаги има елемент на материален интерес, което също не ми допада. Заради голямата разлика във възрастта и изобщо житейският етап, в който се намират участниците, подобни отношения ми изглеждат неравнопоставени и непълноценни.

Може аз да съм в грешка, но имам съвсем различни представи за пълноценна връзка.
    Всъщност такава връзка може да се окаже по-пълноценна точно заради различните житейски етапи, в които се намират половинките. По-възрастния/по-възрастната ще покровителства и насърчава по-младия/по-младата, а по-младия/по-младата ще се учи от нея/него.

Отношенията са неравнопоставени само ако условията и предпочитанията на половинките изискват да са такива.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Всъщност такава връзка може да се окаже по-пълноценна точно заради различните житейски етапи, в които се намират половинките. По-възрастния/по-възрастната ще покровителства и насърчава по-младия/по-младата, а по-младия/по-младата ще се учи от нея/него.

Отношенията са неравнопоставени само ако условията и предпочитанията на половинките изискват да са такива.
    Могат да се окажат пълноценни предимно от гледна точка на по-младия. При по-възрастния това е израз на някакъв психологически компенсаторен механизъм и е абсолютно самозалъгване. Според мен на подобен тип отношения им липсва перспектива. Наблюденията ми показват, че са краткосрочни.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си