- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета..
Последните 4 години,даже ако не и повече бях с едно момче,връзката ни беше окей,имаше своите възходи и падения,имаше любов,след това се превърна в привързаност.Миналата година се запознах с едно момче Росен съвсем случайно,беше на 8ми декември бяхме на едно и също място,бях го виждала и преди,познавах негови приятели,но никога не си бях помисляла нещо повече,първо защото си имах приятел,второ той е много красив,умен,родителите му са някакви важни,беше изключително надут и наперен,но негов приятел беше и мой приятел и се запознахме,не му обърнах внимание.Излязох от хотела малко на въздух и да се обадя на приятеля ми,но той явно беше заспал и не ми вдигна и реших да изпуша една цигара на въздух,когато дойде Росен и ме попита дали имам нещо против да пуши с мен,погледнах го изключително учудено,но му казах,че няма проблем.Тогава той започна да говори,как ме е виждал не веднъж,как винаги е искал да ме заговори,но е знаел кой е приятелят ми,започна да ми говори,как ме е видял преди 2 години някъде на морето,даже ме поздравил,но аз съм се направила,че не го познавам.Бях шокирана,аз дори не си спомнях и въобще как по дяволите ТОЙ ще е забелязал мен.Каза ми,че е искал да ме покани да излезем,но не го е направил защото съм била твърде надута и никога не съм го поглеждала,тогава започнах да се смея и му каза,че най-вероятно бърка момичето,но тогава излязоха още хора навън и той си тръгна.Същата вечер докато помагах на моя приятелка да си стигне до стаята,го видях отново,беше толкова красив и с тази негова перфектна усмивка,дойде и ми помогна да я прибера в стаята й.Тогава ме хвана за ръката и се опита да ме целуне,но аз се отдръпнах и му каза,че имам приятел и не съм такова момиче,той се усмихна и си тръгна.Не го видях повече,до след месец,когато имах огромни проблеми с приятеля ми,за това че на него му се налага да е в различни държави постоянно,че не го виждам почти,че прекарва повечето си време в Германия отколкото при мен и решихме да си дадем малко време,тогава Росен буквално същия ден се появи пак в живота ми,но този път ме покани да излезем и аз се съгласих.Всичко се случи толкова бързо,излизах с перфектното момче,всички го харесваха,всички го познаваха,а той беше мой,за по-малко от 2 месеца вече бях толкова влюбена,исках само него,обичах всичко в него,той беше идеалният,буквално го идеализирах.Но след няколко месеца,всичко се разруши,оказа се че не е този за когото го мислех,оказа се пълен лъжец,имал си е приятелка от повече от година,а аз дори не знаех,бил е и с двете ни паралелно,приключих всякакви отношения с него.Тогава бившият ми приятел се върна отново след няколко дни след раздялата ми с Росен,все едно се уговаряха да ме объркват,всичко започна да става по-зле,когато не можех да избера.Росен ми се кълнеше,че е оставил приятелката си,а бившият ми ме помоли да се преместя с него в Англия,бяха го назначили там на работа за постоянно,не можех да взема решение,всичко ми дойде в повече и поисках време и на двамата.Започнах да се занимавам с други неща,когато за капак срещнах друго момче,което не спираше да ми дава вниманието си,беше мил,нежен и нямаше лъжи,нямаше пътувания,беше до мен,подкрепяше ме,а аз го лъжех,излизах с Росен,излизах с бившия ми и сега всичко излезе наяве и те искат да взема решение.Имам трима прекрасни мъже и три възможности и не мога да взема решение,за това пиша тук,за съвети,не да вземете решението вместо мен,а просто да ми помогнете да взема правилното решение.
"не да вземете решението вместо мен,а просто да ми помогнете да взема правилното решение. " хахахах...като цяло най - правилното решение е да си седнеш на дупето и да помислиш с кого би се чувствала най - добре!
Ако беше мъж, щях да ти препоръчам да мислиш, като мъж и да съпоставиш всички предимства и недостатъци у всеки един и не ти говоря само за характер и външност, ами и за неща от сорта на т'ва кой къде живее и т.н., но тъй като си момиче ще се изкажа с баналното "следвай сърцето си", което макар наистина да е изтъркано има солидна доза истинност. Ти сама знаеш, че замислиш ли се за това "КОЙ да избера от 3-мата" винаги се сещаш първо за един и след това почват да те разколебават другите 2ма нали
П.С. тва бтв ти го казва 17 годишен, така че си прави сметка и ти, до колко може да ти е полезно т'ва дето ти казах..има и по опитни от мен така че изчакай..
![]()
Nezavisima91, имам чувството,че ни тролиш, но ако не е така - послушай сърцето си. При вземането на такова решение най-перспективния избор не винаги е най-добрия.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако имаше някакви чувства към някой от тримата нямаше да се чудиш кого да избереш. Щеше да знаеш. За това най-добре остани за известно време сама със себе си и нещата ще се наредят от само себе си.