- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Побърквам се
Адски съм притеснена,защото цикълът ми закъснява вече 6-ти ден.Този месец имах някои непредвидени ситуации с гаджето ми,но не е свършвал,дори не сме правили секс,просто нещо като натискане и петинг и аз не знам как да го обясня.С всеки изминал ден само си внушавам и се побърквам,че нещо може да се е случило.Правих вече два теста,но въпреки това не мога да се успокоя.Гинеколожката ми реши да излезе в отпуска,така че в скоро време няма да мога да отида на преглед.Вече не знам какво да си мисля,постоянно ми се гади и нямам никакъв апетит.Този месец предприех много дълго пътуване за седмица извън България,а точно по това време трябваше да е овулацията ми.Може би е закъсняла от това и сега цикълът закъснява,но не знам.Само мисля и не знам какво става.На някого случвало ли му се е ?
Хората правят секс и свършват в тях без никакви контрацептиви, и пак не забременяват. :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съветвам те да не се притесняваш, всичко е в главата.Има жени, който преживяват лъжлива бременност, ако си запозната с това би трябвало да знаеш какво се случва.Нямаш поводи за тревога спокойно![]()