Ами... Първо, че се държа като дете и се сърдя за някакви малки и не значими неща, също така не приемам чуждото мнение, интересува ме само моето. Аз съм автомобилен фен, доста запален. Който е наясно с колите ще му е ясно, че там мненията за една кола може да са над 1000 защото всеки харесва примерно различни цветове, джанти, стайлинг и така нататък. Като цяло съм обкръжен от хора които са като мен ( в смисъл автомобилни фенове ). Искам да се променя драстично... не искам хората да ме мислят за някакъв какъвто не съм.. Защото с най-близките ми приятели, с които съм всеки ден не съм такъв. Всеки ми казва, че трябва да спра да се държа така като дете и да почна да приемам чуждото мнение защото ако изключим тия два недостатъка съм бил много точен и за това и аз мога да потвърдя. Винаги щом мога да помогна - правя го. Никога от приятел не съм искал пари защото съм му помогнал или нещо такова, винаги отказвам парична награда когато съм помогнал. Добър човек съм по принцип, не знам какво се е объркало в живота ми.