.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: абе за кво

ти сигурен ли си че при преиздаване на дебитната карта ми се промян айбана ? иначе в момента не ми е спешно така че може да се тегля от касата с лична карта

виж сега ти предполагам имаш онлайн банкиране ?

не ква е разликата ? тука не съм споменал никъде онлайн банкиране не съм активирал нищо такова това ми е току що издадена сметка

там можеш по всяко време да следиш движението на парите си. Значи по всяко време можеш да си теглиш парите от касата, но единственото,което няма как да използваш е банкомат или посттерминал

нямам от касата на банката ще си изтегля парите и после ще питам ако си сменя дебитната карта дали ми се променя айбан кода .. не виждам логиката да се сменя при положение че айбана ми е номера на сметката а аз ще си сменя само картата няма да подписвам нов договор и т.н.

не знам ти сериозно ли не разбра ? айбана на сметката е едно, картата е към тая сметка.. ако ще ми дадът нова карта без да подписвам нов договор защо ще ми променят айбан кода ?

айбана е същия като айбана,когато регистрираш някоя фирма
    Последно редактирано от trueorfalsh : 03-30-2015 на 16:16

съгласих се

и това по горе беше усмивка,а не "неразбиране"

е що преди това твърдеше обратното.........

Не съм твърдяла обратното казах какви са вариантите от личен опит. Ти май не разбираш

обадих се и ми обясниха че айбана не се сменя.. или в личния ти опит са ти го сменили ......

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    1) При забравен ПИН картата се сменя с нова, защото самия код се намира върху картата и банката няма достъп до него.
    2) При подмяна на картата получаваш нова карта с нов номер, вързана за сегашната ти банкова сметка (IBAN-ът ти остава непроменен).
    3) Таксата за подмяна на картата поради клиентска грешка е 2-10 лева според банката.
    4) Можеш да вържеш повече от една карта към определена банкова сметка, но ще трябва да плащаш такса поддръжка за всяка една от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си