.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: абе за кво

абе за кво

преебах си листчето дето ми е паролата на дебитната карта въпроса ми е отзад на картата пише ли пин кода или е друг :Д
    Последно редактирано от azdaa : 03-30-2015 на 13:31

данните,които биха предизвикали злоупотреба с дебитната ти карта по правило не трябва да са написани на видно за чужди хора място. Така,че отговора ми е НЕ Обади се на консултанта ти или във всяка близка банка от която ти е дебитната карта ще ти го сменят Има вариант да искат да си направиш нова.....

е ква е тая простотия са четох в сайта им че не предлага ли смяна на пин код ? .........

значи варианта е само да я подмениш,тоест да отидеш да ти направят нова с предусловие,че си си забравил пасса

ако имаш някакви спомени за някои цифри пробвай да я свържеш по логика...?

са се обадих и ми казаха че трябва да се преиздаде .. демек наново требва да попълвам......

предполагам ще ме таксуват ..

При мен се случи същото нещо. Направих я по избран от мен дизайн,за което чаках доста време и когато забравих пасса ми я подмениха с друга,която беше със стандартен дизайн

да ще те таксуват,както знаеш предполагам ще те питат месечно или годишно и ще ти предложат нови оферти за дебитна карта дали не искаш да я направиш виза или прочие...,аз си останах на същата оферта

колко е таксата ? е чакай малко не ли по добре да отида и да кажа че съм забравил паролата ? и да ми я сменят с друга ?

виза електрон ми е последно да кажа че съм си забравил паролата или ? щото по телефона не ми го предложиха а ми казаха за преиздаване

таксата варира до максимум 10 лева

Ти когато кажеш,че си си забравил паролата ти предлагат преиздаване,от мерки за сигурност или по някаква друга причина - това е единствената опция

И нищо няма да попълваш,само подпис ще ти искат

а парите могат директно да се изтеглят от картата , не е нужно ти да ги даваш кеш

е как тогава на теб не са ти я преиздали ?

нали ти казах,преиздадоха ми я,но с друга визия,която е фабрична

нали каза че са ти я ПОДМЕНИ ЛИ а не преиздали ..

иначе по сметката ми и ибан нищо не се променя нали ? това е само преиздаване на самата пластика ?

Нееее променя се i-bana човече,нова карта,нов пас,нов i-ban , ако останеш на същата оферта- същите пари

ее са стаа кофти баце че по тоя айбан ще ми преведат заплатата май ще си тегля от касата с лична карта

е от касата ще тегля кво да прайме

нали не е нужно да тегля от дебитната карта .. може и на каса

би трябвало,но трябва да уведомиш за смяната на картата ти работодателите си... не съм много запозната от тук нататък,така че ако имаш желание разучи и сподели ;=)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си