Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
Естествено,че е избор,но тя казва,че го обича и той я обича,че са били щастливи,но както ти казах,тези неща те променят,правят те буквално друг човек и неусетно всичко се променя,а ти се чувстваш добре когато си надрусан,не ти пука кого нараняваш или кого ще излъжеш,просто не чувстваш вина и това не те прави Боклук или ужасен човек,това те прави зависим и болен.Защото това е болест,mate и както всяка друга болест се нуждае от лечение,от внимание и от упоритост.Ако тя прецени да не му помогне,това е нейният избор естествено,но на мен ми изглежда,че тя иска да му помогне,но явно не знае как,а повярвай ми ще е трудно да му помага и то много,но ако не го направи ще се чувства доста по-ужасно,ако нещо се случи,а тя е знаела че може да му помогне.
Когато си зависим от хероин, може и да не можеш да се справиш сам и наистина да се приравняваш към някакво болестно състояние, но ако си на амфети, примерно, то всичко си опира до това какво искаш ти. Ако искаш да друснеш пак, значи никой не може да ти помогне.