- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра
Имах връзка от разтояние.Виждали сме се уж изпитвахме чуства и си вярвахме но стана так ,че се разделихме.Само ,че тези дни пак се сближихме и уж сме приятели.И то какви все за нас си говорим какво е било и така.Проблема е ,че днес някой му е казал ,че ме е видял с друг и си мисли ,че съм му изневярила с друг а въобще не съм излизала от нас и са му казали лъжи.Какво да правя ?Цял ден се караме вече?А уж не ревнува и сме приятели...![]()
Нали уж сте скъсали, защо го брои за изневяра? И дори да си излизала, имаш право да се виждаш с когото си поискаш
Казваш истината, пък той сам си избира в какво да вярва. Колкото повече се занимаваш да го отричаш, толкова по-виновна изглеждаш отстрани всъщност.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
не съм толкова пиян че да не разбера нищо от тва което си написала
в теб е проблема
Не се оправдавай излишно. Казваш истината веднъж, точно и ясно и това е, той да вярва на каквото иска.
Ако го харесваш го убеди, че не си излизала с друг, а ако не-остави го да си гледа работата.
Няма от какво да се чувстваш виновна и да се оправдаваш щом не си го направила..Истината рано или късно излиза на яве,но лошото е че попринцип е късно...и все пак той сам трябва да избере на кои да вярва и щом не е повярвал на теб значи имате проблем в приятелството,защото както всички връзки и то се гради на доверието... : )
Представям си хората след време какви връзки от разстояние ще имат.. Сигурно ще си монтират по една уеб камера на главата и ще се гледат по 24 часа на ден, като ще си мислят, че са заедно без дори да са се виждали на живо..
Щом не можете да се виждате няма смисъл да се тормозите един друг. Такава "връзка" винаги е изпълнена със съмнения и няма как да промениш това.
не изпълнена със съмнения а изпълнена с усещане за непълноценност
Е какво толкова му се връзваш нали сте само приятели и да си се виждала с друг какво от това