- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбациа под душа
Какво мислите за мастурбациата под душа.Аз много я харесвам и искам да видя другите какво мислт за нея
Това е запазена марка на жените, да използват струята от слушалката на душа.![]()
Ако са ме излъгали и аз ви лъжа, така са ми казвали и то не 1-2![]()
Случвало ми се е преди да го правя, но много отдавна не съм. Не ме кефи особено. Имам чувството, че излизам мръсна от банята, а и не ми е удобно. Не ми харесва.
приятно е, когато насочвам слушалката натам, хаха.
но не правя опити за нещо повече, не ми е комфортно, пък и не се възбуждам достатъчно ;Д
Секс под душа съм правила, ама мастурбация... Дори не ми е хрумвало!?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ами незнам хора на мен ми доставя накакво одоволствие в смисъл да докарва ме до оргазъм (понякога)
Последно редактирано от jaki 77 : 02-09-2015 на 12:17
Щото не го правите правилно, преди години имах едно гадже къде се тресеше цялата много повече отколкото с мен бай дъ уей, бех почнал да ревнувамсамо че тя не ползваше душа, а лягаше с вирнати крака във ваната и пускаше крана директно върху "мястото"
like this по-точно
http://38.media.tumblr.com/3904afcde...z27bo1_500.gif
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Абе получава се, ама удоволствието е доста по-малко от колкото когато съм легнал по гръб!![]()
ако душ слушалката може да се регулира, дори налягането да е слабо, чрез регулацията може да се настрои на силно и като цяло това със струята е много удобно като си измореничка, а пък и е доста приятно разнообразие, иначе примерно в общежитието помня, че не можеше да се сваля, а и беше обикновена, а водата беше слаба, та с ръчички си действах.. :д
Само да ви спомена, че всички слушалки могат да се отвиват, а в тоя случай ме съмнява да ви идва слаба струята дори при по ниско налягане.
Нещо ми се струва, че тая тема беше за момчета, пък като гледам има едно мъжко мнение.
Добре, аз като момче ще се включа. Преди време четох за тая мастурбация със слушалката на душа и реших да я пробвам. Е това определено беше нещо ново, едвам се сдържах да не посегна с ръце
. Явно топлата вода и силната струя те задържат от края, но в един момент просто се изпразваш като фонтан с плътни струи.