.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Angry Докога ще чакам

Здравейте!

Майка ми вече преди година каза, че много иска да си имаме папагал. Аз много се зарадвах, защото съм любителка на животните. През цялото време ми говореше какви папагалчета е видяла, какви видеоклипове е гледала. Преди няколко месеца се преместихме в друг град. И сега когато питам кога ще си купим папагал тя отговаря "Ами ние постоянно пътуваме, сега не можем." или "Сега не мога да отделя време/пари за папагал". Наистина пътуваме много, но аз би съм останала за да се грижа за домашния си любимец. Според вас изобщо скоро ще си купим ли папагал? Не разбирам какво чака още.

Благодаря за отделеното време.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Спести си пари за папагал и след това поговори с нея, ще покажеш, че си отговорна и си готова да направиш нещо по въпроса. Сигурно мисли, че ще му се радваш седмица-две и ще ти писне, а на нея не и се разправя и с папагал, едва ли си няма и други неща.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Спести си пари за папагал и след това поговори с нея, ще покажеш, че си отговорна и си готова да направиш нещо по въпроса. Сигурно мисли, че ще му се радваш седмица-две и ще ти писне, а на нея не и се разправя и с папагал, едва ли си няма и други неща.
    +

А какъв папагал искаш ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Имам си пари за папагал + клетка..
    Тя много добре ме познава. Не съм човек, който да се радва седмица-две за нещо, което много искам. Имала съм и много домашни любимци и за всеки един от тях съм се грижела. Майка ми ме познава. Просто искам да си откъсна главата. Казва ми че ще си купим и хоп изведнъж сега не може. Заради тази женица ще изкукам о.о
    Последно редактирано от Lv4e : 03-30-2015 на 22:41

Ами избрах си папагал Монах(около 80-150лв.), но не знам къде продават, ако не си намеря ще си купя Корела(40лв продават ги навсякъде).

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Родителите понякога увъртат... казват нещо и после се отмятат.

Цитирай Първоначално написано от MonnyMonsterr Виж мнението

Май май.. :/

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от MonnyMonsterr Виж мнението
    Toгава е нужен лек натиск и ще поддадат.

Все пак обърни повечко внимание на съветите на heartshapedbox . Родителите ти, може и да те познават, но е хубаво от време на време да им напомняш, че те познават.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Родителите ти, може и да те познават, но е хубаво от време на време да им напомняш, че те познават.
    Прав си. о.о

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    На мен ми е интересно изречението, че си имала домашни любимци и си се грижила за тях... Какво се случи, че вече ги нямаш? Какви бяха?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Според вас изобщо скоро ще си купим ли папагал?
    ей са ш хвърля боб

Супер фен Аватара на tireheb
    къде да избягам
    дупка копам
    в земята и лягам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си