Сега си в нов град, започни да градиш всичко отначало. Промени се в положителна посока. Запознай се с нови хора, създай нови приятелства, покажи каква си.
Не се срамувай от себе си. Ще има хора, които ти казват, че си красива. Но ще има и такива, които ще се опитват да те унижат и ще те обиждат.
Бъди себе си! Вярвай, че си хубава, защото всяко тяло е хубаво! Няма грозни хора. Всеки има своите плюсове и минуси. Всеки харесва различни неща, както се казва – "За всеки влак си има пътници.". За някой ти ще си най-красивата, за други – не. Външната красотата е нещо субективно и много, много повърхностно. Външността е само обвивката на човека, корицата му. Тя е до време.
Не си грозна, убедена съм. Всеки ден си повтаряй: "Аз съм красива. Аз съм хубава. Моето тяло е хубаво. Аз се харесвам такава, каквато съм.". Не трябва да градиш самочувствие върху нечии комплименти и като не получаваш да се депресираш. Трябва сама да си създадеш самочувствие и да не се срамуваш от себе си.
Стегни се! Започни отново да се храниш, поддържай се, спортувай, обичай себе си и тялото.
Запомни – външната красота не е най-важният фактор хората да те харесат. Когато срещнеш Твоето момче, то няма да гледа само външността ти, а и характера ти.
Късмет!