.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    А в кой град се премести?

Всичко идва от егото на хората ,от преценките им и от сравнението - все черти на ума.
    Има момичета ,които са красиви ,но с малки изключения и всяка една от тях се надува и се прехвалва.Рано или късно те се обезличават и не случайно излезе и този термин " кифла"
    Други момичета се считат за недостойни и грозни ,НО това също е его само че негативно.

И двете страни са на една монета.

Най -важното си остава това да прояивиш себе си ясно и непосредствено.А колкото до оценката ти тя е не истинска.

Започни да търсиш себе си и си прости.И бъди спокойна нито едно красиво момиче ,няма и да се сети да се потърси навътре към себе си.

Бих ти препоръчал една техника за приемане и работа със страховете.

За да не пиша много драсни някой ред ...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Хахахахах оп-то много забавно.

Момичетата всичките са красиви, но някои не се грижат както трябва за себе си и не разбират всъщност какво е красота.

Просто не мога да се стегна. Решавам да спортувам - отказвам се. Да се храня здравословно - не. Да си намеря хоби - не. Често съм изолирана и хората не ме чуват.
    AlexCH в Бургас се преместих.

Днес докато си говорехме казах на една моя съученичка,че никога няма да си имам приятел.
    Още една съученичка дойде, каза че съм си умна, красива и т.н. но защо съм сама, това не разбирам.

Цитирай Първоначално написано от maemi Виж мнението
    Момичетата всичките са красиви, но някои не се грижат както трябва за себе си и не разбират всъщност какво е красота.
    Да не се грижа за себе си. Просто не си харесвам външния вид и нищо няма да се получи. Не съм за радост пъпчясала, кривозъба тийнейджърка. Просто не си харесвам самите черти на лицето.

Мисли позитивно тогава.Така са те създали родителите ти, това е начина по който те изглеждат.Обичай ги.Относно пъпките и кривите зъби...това са повърхностни неща.Ако си свестен човек никой няма да отдаде важност за това.Стигаме до извода че нямаш проблем с това как изглеждаш, а с това какво си мислиш всъщност.

Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.Започни да се приемаш такава каквато си За да те харесват и обичат хората трябва първо да обичаш себе си.

така съм от години...

Цитирай Първоначално написано от JustOneKid Виж мнението
    така съм от години...

Забавен живот, нали?

Цитирай Първоначално написано от sweet cookie Виж мнението
    Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.Започни да се приемаш такава каквато си За да те харесват и обичат хората трябва първо да обичаш себе си.
    Да сигурно ще ме обичат много ^^ като гледат само външния вид. Не искам да съм самовлюбена тинейджърка. Филми.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Не искам да съм самовлюбена тинейджърка.
    Има голяма разлика между това да се харесваш такава каквато си и да си самовлюбена.

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Има голяма разлика между това да се харесваш такава каквато си и да си самовлюбена.
    + 1

А веднъж приемеш ли недостатъците си, никой не може да ги използва срещу теб. Сегашните тийнейджъри сме подложени под голям натиск, който идва от обществото, но пък в същото време ние сме обществото. Промени мисленето си, започни с baby steps... Няма как да не харесваш поне едно нещо в себе си. Дали ще бъдат очите или усмивката ти - има го.
    Не е нужно да ставаш самовлюбена, нужно е да започнеш да харесваш човека, който си и да приемеш и впоследствие да усъвършенстваш нещата, които не харесваш. Не всичко е в наш контрол в крайна сметка, но най-малкото, което можем да направим е да се опитаме да бъдем в мир със себе си и човека, който сме. Да не говорим, че всеки има различни представи за красота, а ти си само на 15. Имаш да се развиваш адски много, и физически, и психически. Започнеш ли със себеомраза, ще завършиш с нея...
    Когато станах на 11-12 бях по същия начин като теб, не се харесвах и продължих така до 15 годишна възраст. Тогава започнах да се харесвам лека по лека, но в момента отново съм в изходна позиция на себеотричане и мразене и ми липсват дните, когато се приемах с всичките си недостатъци и простащини... Не позволявай на другите да ти смъкват самооценката и в същото време я поддържай реалистична. Ти си такава, каквато си. Обичай се, няма нищо лошо в това!

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    ...
    Какво сега не си доволна ?

Супер фен Аватара на Christinna
    Като се започне от това, че си почти на 15, момиче, преместила си се в нов град-според мен е нормално да се чувстваш така. Всеки минава през някакви неща, които само той разбира, но е важно да знаеш, че всичко е временно и преминава.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Като се започне от това, че си почти на 15, момиче, преместила си се в нов град-според мен е нормално да се чувстваш така. Всеки минава през някакви неща, които само той разбира, но е важно да знаеш, че всичко е временно и преминава.
    От твоята камбанария е много лесно да го кажеш.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Какво сега не си доволна ?
    Няма защо да не съм доволна. Имам си дом, храна, пари, семейство. Просто не е толкова лесно...

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Колко ще търпя не се знае о.о

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си