.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Благодаря на всички за отговорите!

Така сега да отговоря :

@RapExotic - контингента - на моята възраст или 1-2 години по-големи, но тази която споменах е по-малка на 19 години.Иначе да прави си изцяло с това което казваш и съм съгласен с теб. Има и още нещо при мен - последно време говоря 1-2 години всяко момиче по което съм си падал винаги се е случвало така, че или живеем в различни градове или някой от двамата заминава нанякъде.. Кофти късмет.

@Lychezar - Не говоря за близки и приятели, а за хмм да кажем познати естествено от женски пол, които или лично са ми го казвали или съм го разбирал от други хора. А относно това дали съм умен - аз съм се доказал и пред себе и и пред страшно много други хора, и не казвам, че съм тооолкова умен, но пак..И това момиче и едно друго, естествено и много други хора са ми казвали колко съм умен. Но това не е толкова важно според мен. А и не ми помага, защото като гледам по глупавите хора са много по-уверени в себе си. Не не е само сексуален нагон, наистина не е . И не мога да съм сигурен как ще се държа, но знам, че ще е много добре. Така мисля. И мисля, че знам в общи линии как да се държа, естествено ще правя грешки и т.н., но .. кой не би ? И да може и аз да наранявам - тук няма как да кажа, че няма да го направя, тъй като няма как да го знам.

@jghgh благодаря за коментара!
    Да не обичам себе си достатъчно, тук съм съгласен. Винаги, когато хлътна по някое момиче единственото, което си мисля, е как няма да станат нещата, предполагам, че това се забелязва не знам.Иначе искам гадже да, но някое момиче, което наистина желая, а не просто някоя, за да мога да кажа, че не съм сам. Имах хоби , супер много му се отдавах. Въобще много добре беше всички, а сега нямам желание за нищо, абсолютно нищо. Представям си само, как тя е с някой друг в момента..
    Кусур на характера - когато се влюбя ставам много мекушав с дадения човек. Не вярвам в себе си, нямам високо самочувствие и винаги се съмнявам в хората, подлагам всичко на съмнение и обмислям всичко прекалено много.
    Ми като цяло точна причина не знам.. самата връзка наистина си беше невъзможна. Има някаква драма и с бивш, но уж е приключила. А не знам как става един ден да казваш на някого как е неповторим и на другия ден да станеш студен, айде на баш на другия ама за няколко дена и да кажеш, че ако това продължи, би било станало прекалено сериозно и някакви такива ..иначе тя каза, че никъде не съм бил сгрешил ама знам ли. И да критериите ми не са непоносимо високи. Иначе сега не знам дали да продължавам да се боря за нея или да се отказвам. Принципно съм свикнал да се боря до край , но не знам дали краят окончателно е настъпил. И дали е възможно това което тя имаше, да се върне. Може би тя не знае какво иска, а проблемът е и че страшно много момчета я зарибяват...
    Последно редактирано от iwhswgrs : 04-02-2015 на 17:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си