.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

момичето което загубих

Здравейте преди месец станаха поредица от събития, които ми разкатаха фамилията.Харесвах едно момиче заради тези събития тя ме намрази и ся не иска да ми говори дори да ме погледне.Какво ли не опитвах, какво ли не правих направих си два профила фб само за да и се извинявам, но не.Приятели говореха с нея и ми казаха, че съм допуснал много грешки и съм бил скучен и досаден. За грешките не знам никога не съм я обиждал говорил за гърба и нищо, но бях казал на един приятел, че я харесвам и той се оказа курва ако ме разбирате, момичето беше се постригало тогава 3 номер и ме скъсваха от подигравки не само мен, а и нея. Един даскал почна да се подиграва с нея аз и се извиних, но тя ме отряза яко и ме блокна от фб, а и от живота си. Дайте ми някакъв съвет на 15 сам и за пръв път изпитвам чувството любов и просто не мога да издържа! Когато тя минава покрай мен увисвам тя дори не ме поглежда. Много ви моля дайте ми съвет защото поне през моите очи това е трагедия. МОЛЯ!!!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    така се раждат курварите
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

е то така ама нещо съвет

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Опитал си, направил си доста.. но понякога хората не си струват (за съжаление). Според мен би било добре да продължиш напред, както се казва - има много риба в морето
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Така и не каза защо те е намразила. Без да знаем причината няма как да ти дадем съвет.

Е ми аз казах, че един разклюкари и почнаха да я ебават мен и нея, включително един учител който ми има зъб и той почна.За мен това е причината. Друго нищо не съм правил, а и съм и бил много досаден. Сещам са също нейните приятели изобщо не ме харесваха поне така мисля може малко в филм да се вкарвам ся, но са казвали, че съм я преследвал някакви такива глупости разбираш.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Направил си си два профила във ФБ , за да се извиняваш, а дари не знаеш за какво трябва да се извиняваш...
    И въпреки това тя не те поглежда - според мен е ясно, не те харесва, явно дори не си ѝ симпатичен. Как можеш да промениш това? Никак. Тебе като не те кефи някой човек, можеш ли на сила да се накараш да го харесаш? Предполагам не. И ако този човек не спира да ти се извинява, да те търси и да ти досажда най-много да ти стане още по-противен.
    Просто се откажи, продължи си живота, забавлявай се, може пък на нея да ѝ залипсва вниманието ти и сама да те потърси.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си