.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Тоя десктоп твоя ли е
    Много ми е интересно в тая папка Maya projects кво е скътано
    ако е това за което си мисля

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дори и да си с 100mb/s, има доста сървъри, които не (винаги) позволяват да сваляш и качваш на всякаква висока скорост
    И това го пишеш защото ?
    На номном съм и казвал, че съм имал случаи, когато съм свалял със 70 мегабайта, което празната ти тиква дори би сметнала за невъзможно при платен нет от 100 мегабита, но е факт.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Тоя десктоп твоя ли е
    Много ми е интересно в тая папка Maya projects кво е скътано
    ако е това за което си мисля
    Еми името и е проекти за Maya, какво ли може да има, сигурно са мои голи снимки, сигурно мястото им е точно на десктопа, сигурно чакам някоя колежка французойка да ми надникне в домашната машина, за да се изплаши.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И това го пишеш защото ?
    На номном съм и казвал, че съм имал случаи, когато съм свалял със 70 мегабайта, което празната ти тиква дори би сметнала за невъзможно при платен нет от 100 мегабита, но е факт.
    да, но, както и ти казваш, в някои случаи, т.е. понякога, защото има доста сървъри, които не винаги позволяват да сваляш или качваш на всякаква висока скорост, поради това че трафикът е натоварен, или защото имат лимит на скоростта, при някои нарочно е поставен такъв за да резервират оптимална скорост за всеки потребител

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да, но, както и ти казваш, в някои случаи, т.е. понякога, защото има доста сървъри, които не винаги позволяват да сваляш или качваш на всякаква висока скорост, поради това че трафикът е натоварен, или защото имат лимит на скоростта, при някои нарочно е поставен такъв за да резервират оптимална скорост за всеки потребител
    Единствено съм коментирал скорост на нет, за който си си платил, освен всичко друго скорост не се мери с разни спийдтестове в подобни сайтове, а на места, които поддържат бърза връзка като тубата. Лимитите са поставени с причина, същите тия лимити на разните му сървъри нямат пък абсолютно никва връзка с тракерите, чудя се и защо въобще продължавам да ти обяснявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си