.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Харесвам ли го?

Здравейте! Искам да ви попитам за вашето мнение. Аз съм момиче на 14. В моят клас има едно момче с което досега не се бях занимавала толкова. От както започна учебната година той почна много често да ни заговаря. И понеже седи точно пред нас в часовете по математика ние с приятелката ми постоянно спорим с него. Всеки ден се заяжда с нас честно казано вече не знам мразя ли го или го харесвам. Забавно ми е да се дразним.. Миналата седмица скъсахме учебник (без да искаме) ама беше голям смях. Той не се заяжда само с мен разбира се, а с всички. Вече не знам имам чувството, че не искам да го харесвам. Ще се радвам да чуя и вашето мнение.
    PS: Аз съм отличничка така, че моля без обиди относно това.
    Последно редактирано от angel_S : 03-21-2015 на 19:08

Супер фен Аватара на fanton1
    Ако ти не си наясно с това което чустваш ние от къде да знаем ? Първо разбери кое от двете е пък после се притеснявай .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Питаш напълно непознати хора дали харесваш непознат за тях човек ?

Някога харесвала ли си момче ,че да не знаеш дали го харесваш или не?

Цитирай Първоначално написано от DroplexXx Виж мнението
    Някога харесвала ли си момче ,че да не знаеш дали го харесваш или не?
    Тя е на 14, била е влюбена в бийбъра, той нали момче се води

Не харесвам и не слушам Джъстин Бийбър и да имала съм гадже и съм харесвала момче...

Супер фен Аватара на fanton1
    А момиче харесвала ли си ? Чисто любопитство.

katskreu
    Guest
    Добре, оставете момичето! Ако не виждате е в моето положение. Объркана е и за това се нуждае от помощ! За да разбереш дали го харесваш трябва сама да се наблюдаваш. Имам предвид, когато се заяжда с теб точно зама трябва на наблюдаваш реакциите си. Така малко по малко, лека полека, всичко ще ти се изясни <3

Ми аз съм на мнение, че щом се замисляш дали го харесваш, значи определено имаш нещо към него :Д

Цитирай Първоначално написано от katskreu Виж мнението
    За да разбереш дали го харесваш трябва сама да се наблюдаваш. Имам предвид, когато се заяжда с теб точно зама трябва на наблюдаваш реакциите си.
    То при жените тялото е по-умно от мозъка

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    То при жените тялото е по-умно от мозъка
    В повечето случай подкрепям . Това ме навява на мисълта за темата Как да се харесаме на момиче? - Учете се от такива темички , като тая бийте яко момичетата така те ще ни заобичат , интересно ми е колко ще продължи връзката им , месец ?

За теб не знам дали го харесваш, ти си прецени.Може просто да го намираш за секси или привлекателен по един или друг начин.Може той да е твоя идеал за момчешки външен вид.

Благодаря за коментарите.. разбрах, че със сигурност не го харесвам Не бих си и позволила да го харесвам..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Питаш напълно непознати хора дали харесваш непознат за тях човек ?
    +
    Не, не го харесваш. Дори не бих го нарекла точно закачане. Може би те е впечатлило това, че ти обръща внимание, знам ли...
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 04-04-2015 на 16:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си