- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Емил Конрад
Гледали ли сте клипчето на Емил- Странната Лю ов? Ви те го и ми кажете как се казва програмата в която Емил пита., ще има ли гадже?
Нищо не разбрах![]()
Последно редактирано от SheIsWolf : 04-04-2015 на 08:51
Не съм си правил труда да го гледам тоя. Мисля, че не заслужава и плюнката ми.
Има търсене, има предлагане..
Мен не ме кефи хич, банален ми е, ама и не съм му и в таргет групата, клипчетата му са за да се харесат на широката публика младежи.
Намерил как да изкарва пари по най-ефективен начин, и изкарва :д
Като родния ни "елит", те пък само се излагат с някакви безумни и идиотски изцепки, и провокации, което пак е супер тъпо, ама им изкарва трапезата на масата :д
За мен чисто и просто той си изкарва кинти така, вече че масовата аудитория се смее на неща, които на мен не са ми смешни и не ме радват, говори, че имам различни предпочитания и просто отказвам да консумирам продуктите му, вкл. да гледам клипчета и т.н.
Приемам образа му пред хората като продукт, който е за продан, а не като негова същност.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Самуил Петканов е класи над него.
Welcome to the Jungle...
Не пишете в темата, точно това му е целта на тоя гнусен педал.
- Фамилията "Конрад" от къде я измисли?
-Аз съм наполовина германец, наполовина арменец, това си е моята фамилия.
ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Просто не мога да разбера защо тая отрепка е толкова известна... даже се намериха вече и хора които го копират. Прави си някви клипове как говори и хората му се лепят? Това е и още една причина да мразя хората... толкова сте лесни за манипулиране. Тоя емил ако беше от моя град щях специално да изляза от у нас да го търся с патлака по целия град и да си спомня колко нахално ми качваше клиповете в Vbox-a и в същото време да гръмна 2 пъти по коленете и да остане сакат за цял живот.
Female аре с теб двамата да се оговорим да го биеме аре аре бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фемале то по тая логика трябваше да мразиш и Даниел Петканов лудия репортер защото и при него е същата работа
Определено има някои добри попадения, други ги копира от английски ютубари, но ако на човека му харесва да прави видеа, а на много хора им е интересно да ги гледат, не виждам какво ви пречи на вас, че го хейтите така. Като не ви е интересен, винаги имате опцията да си пуснете нещо друго.
Не знам кое е по-жалко, да плюете човек, защото е успял или да плюете човек, който не го познавате.. Гледал съм му почти всички видеа и съм чел книгата му, защото ми я подариха, защото не бих дал 10 за такава книга, като мога да си взема някоя на Кинг. Някой от видеата му ми харесват, по-скоро повечето, но последните 10-12 не съм ги гледал. Книгата не ме впечатли, много е клиширана..
А Фимейла пак почна да се филмира, щял да го стрелял с патлака, който го има само на CS 1.6 или пък че той най-нахално му е казвал клиповете..