Цитирай Първоначално написано от Lychezar Виж мнението
Мисля, че колкото повече сменяш партньорите, чувствата все повече се притъпяват. Та как човек може да обича истински някого, след като е сменил десетима преди това? Дори и да заживее с друг, няма да е по любов, по скоро ще е за да утвърди статуса си. Резултатът от този начин на мислене е самотни майки с деца в парка и това докара преходът в България. Уж някаква сексуална революция, тоест все повече задоволяване на страстите. Да оставиш някого, защото ти е омръзнал, означава, че искрицата любов е няма в теб и същото ще се случи, ако ще да смениш 50 след това.
Айде сега още една причина за прехода в България.
Не говорим за 10, 20, 30, 40 или 50 партньора. Ако си сменил 50, не значи, че искрицата ти любов е умряла, а че си нямаш чорбаджия на гъза. Нещо, което е тотално различно от онова, което се опитвам да кажа.
Нищо не остава завинаги, когато едни чувства започнат да умират, колкото и да се бориш за тях, все е недостатъчно. Тия филми за голямата любов, която никога не свършва, са си само филми обикновено. Рядко някой си умира с първия човек, с когото е бил във връзка, това не прави другите неспособни да обичат, обаче.

Цитирай Първоначално написано от ladyinwhite Виж мнението
Аз не искам той да ме обича на сила. Осъзнавам, че нещата просто свършват понякога. Обаче не мисля, че неговият начин да покаже това е достоен, ако мога така да се изразя.
То това не беше насочено към теб. Твоя човек просто не знае какво иска.