.
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Threaded View

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Аз още отначало си знаех, че не ме уважават, но тогава нямаше какво да правя и излизах с тях и си виках "Щом те не ме уважават и ме използват, ззащо и аз да не го направя", макар, че съвестта ми не ми позволяваше да се възползвам от тях напълно и накрая просто ми омръзна. Те дълго няма да издържат без мен, сигурен съм, след сеседмица ще дойдат да ми се извиняват, ама няма да им се получи. Вече се чувствам много по-добре без тях.
    Бяха тотални идиоти. Излизахме на центъра, пред стотици хора, започваха да се държат гейско, хващаха се за ръка и подскачаха, само и само да се изложат. Минавахме покрай големи момичета и двамата викаха "Ей мацки, елате да ми седнете на к*р. Вече съм спокоен, че няма кой да ме изложи. А и без това вече съм 7-ми клас, другата година ще съм в ново училище, а те са толкова прости, че няма да съберат бал за там и в това училище ще си намеря нови приятели.
    междудругото сме на връсници. Пък и имаш прятели всички в този форум те подкрепят и не ти се подиграват е има изключения ама половината форум са ти приятели отне ми доста време да си оправя психиката. Отмъсти им наи добре напиши обиди/глупости ддз , аз така направих и ме намразиха (слава богу) и поне не ги и виждам
    Последно редактирано от Юлиян : 04-04-2015 на 12:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си