.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Виж сега, много силно се съмнявам да имаш особени познания относно архитектури и т.н. че да седиш да задаваш въпроси. Самото поставяне на въпроса ти е изцяло некоректно. Ползвал Xoen поради някои прости причини. Първо работната станция на която работя си върви с Xeon и Quadro. Второ в момента няма особен смисъл да се наливат пари за масови модели i7 при положение че Xeon със същата производителност е по-евтин с поне 150лв. Да не говорим, че i7 надали ще покаже по-добра производителност в нещо смислено в сравнение с Xeon. В предвид и че дори в момента се купуват i7 за игри е показателен за това колко неуки хора има. Ама който е решил да налива пари за железа от които не може да се възползва да си го прави мен не ме бърка. Самият факт, че не се интересуваш за какво ще се ползва даден процесор е показателен за липсата на смисъл във въпроса ти.

и какви процесори са викаш?
    Последно редактирано от haritov : 04-03-2015 на 20:55
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си