- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самотен съм :(
нормално == статистически преобладаващо и вписващо се в границите на твоя морал
толкова за нормалното и природното, които със сигурност са далеч от живота, който водиш
оттам нататък важни стават златното правило в морала и естествените права на хората, които включват това да живеят живота си така, както искат, при положение че не вредят на никого (можеш да потърсиш дефиницията на физическа и ментална вреда в конституцията на българия)
всеки в българия, който посмее да се противопостави на еднополовите бракове и отглеждане на деца от такива двойки, следва да бъде осъден, тъй като потъпква естествените права на >30% от хората (толкова са би- и хомосексуални според най-голямото проучване на Кинзи)
на никого не му пука какво намираш за приемливо, още повече на гейовете, които едва ли ти забраняват да се жениш. а, вярно, ти беше в позицията на човек от мнозинството, значи можеш да правиш каквото си искаш
за поставяне на знак за равенство между педофилията и нестандартната сексуална ориентация в нормална държава срещу теб ще бъдат заведени дела. всъщност и по българската конституция това е забранено, но можеш да се радваш, че засега няма шанс да получиш нещо ефективно
извинявай, ако потъпквам демократичните ти права да си хомофоб, расист, ксенофоб и каквото се сетиш друго
ще подходя в твой стил
АМА КАК ТАКА ЩЕ НОСИТЕ ОЧИЛА
МОЗЪКЪТ МИ РЕАГИРА БУРНО НА ТЯХ, ПОНЕЖЕ ПОЗНАВАМ МАЛКО ХОРА, КОИТО ПОЛЗВАТ ТАКИВА, И ПРАДЯДО МИ ЧУЛ ОТ СВОЯ, ЧЕ НЕ БИЛИ ХУБАВИ
ОЧИЛАТА НЕ СА ПРИРОДНИ
КАКТО И ПЕДОФИЛИЯТА
ЗАБРАНЯВАМ ОЧИЛАТА СЪС ЗАКОН
АЗ И БЕЗ ТОВА НЕ НОСЯ, ТАКА ЧЕ НЕ МИ ПУКА
!!!
наистина съжалявам, че от позицията на човек с твоята вербална интелигентност това изглежда като опит за самоизтъкване, но аз така си пиша
Последно редактирано от dimitar., : 04-05-2015 на 10:53