.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Е то някой се раждат и със склонност към педофилия, ексхибиционизъм, съдизъм.. И тях ли трябва да приемем за нормални, понеже са се родили такива?
    нормално == статистически преобладаващо и вписващо се в границите на твоя морал
    толкова за нормалното и природното, които със сигурност са далеч от живота, който водиш
    оттам нататък важни стават златното правило в морала и естествените права на хората, които включват това да живеят живота си така, както искат, при положение че не вредят на никого (можеш да потърсиш дефиницията на физическа и ментална вреда в конституцията на българия)
    всеки в българия, който посмее да се противопостави на еднополовите бракове и отглеждане на деца от такива двойки, следва да бъде осъден, тъй като потъпква естествените права на >30% от хората (толкова са би- и хомосексуални според най-голямото проучване на Кинзи)
    на никого не му пука какво намираш за приемливо, още повече на гейовете, които едва ли ти забраняват да се жениш. а, вярно, ти беше в позицията на човек от мнозинството, значи можеш да правиш каквото си искаш

за поставяне на знак за равенство между педофилията и нестандартната сексуална ориентация в нормална държава срещу теб ще бъдат заведени дела. всъщност и по българската конституция това е забранено, но можеш да се радваш, че засега няма шанс да получиш нещо ефективно

извинявай, ако потъпквам демократичните ти права да си хомофоб, расист, ксенофоб и каквото се сетиш друго

ще подходя в твой стил
    АМА КАК ТАКА ЩЕ НОСИТЕ ОЧИЛА
    МОЗЪКЪТ МИ РЕАГИРА БУРНО НА ТЯХ, ПОНЕЖЕ ПОЗНАВАМ МАЛКО ХОРА, КОИТО ПОЛЗВАТ ТАКИВА, И ПРАДЯДО МИ ЧУЛ ОТ СВОЯ, ЧЕ НЕ БИЛИ ХУБАВИ
    ОЧИЛАТА НЕ СА ПРИРОДНИ
    КАКТО И ПЕДОФИЛИЯТА
    ЗАБРАНЯВАМ ОЧИЛАТА СЪС ЗАКОН
    АЗ И БЕЗ ТОВА НЕ НОСЯ, ТАКА ЧЕ НЕ МИ ПУКА
    !!!

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Бах тоз' димитър и неговите евтини номера да се изтъкне. Е поне доказа че все още са актуални и приложими.

П.С. Няма нужда от 'отговори с цитат'.
    наистина съжалявам, че от позицията на човек с твоята вербална интелигентност това изглежда като опит за самоизтъкване, но аз така си пиша
    Последно редактирано от dimitar., : 04-05-2015 на 10:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си