3 години щастлива любов. Аз на 20 тя на 18 .. 3 години щастие , хубави мигове и любов .. както при всички останали двойки. Леки караници отвреме навреме и инат , заяжданки но нищо особено. Секс идеален в нормалните граници без да прекаляваме. Всичко започна преди 5 месеца когато ме натегна голяма ревност. Усещах се нещо не е наред , държанието й към мен се промени , всяко каране прерастваще в луд скандал. Секс от време на време.. Ревнувах ужасно , знаех че има нещо но винаги съм се стремял да вярвам че съм заблуден и не е вярно.. Вчера разбрах. Имала е връзка с друг от 2 месеца. Излизали са насам натам докато съм бил на работа... звънели са си и са водили чатове който са били трити постоянно.. Преди 2 седмици си е легнала с него. Спали са 4 пъти заедно. Онзи ден едва шесто чувство в мен подсказа да отида до тях понеже се усъмних.. и видях че я няма. Разбрах и болката е ужасна. Боли ме и в момента. Месеци наред си мислех че не съм добре , че грешката е в мен... така ми ги представяше нещата че да се чувствам винаги виновен , и че все си вманиачавам глупости.. Е призна си всичко.....
От три дни не спира да ме търси , не спира да пише смс-и и да звъни. Обяснява на всички че съжелява , че това е грешка която никога няма да повтори.. обяснява че исак да е с мен и винаги е искала. На въпроса защо го направи отговорите са Незнам , Тъпа съм , Липса на внимание.. ( което не е така ). Свалях звезди за нея , давах всичко от себе си , не съм спирал и за минути да си мисля за нея.. имам перфектно семейство което я обикна като своя дъщеря. Всеки ден беше в къщи а аз там - на годината веднъж. Преди няколко часа се събрахме... виждам че съжалява и че ме обича все още, дните без нея минаваха бавно и тъжно. Исках да върна времето назад и да я спра от това което прави и може би щеше да продължава да го прави ако не бях разбрал.. Всички ме мислят за луд и казваха да не се връщам при нея защото ще го направи пак..... и пак.... и пак.....
Като цяло историята е доста дълга но това е накратко. Сгреших ли ? Сбърках ли ? Луд ли съм ?
Налудничево звучи но си я обичам адски много. Вярвам че е било грешка , вярвам на думите и ! Вярвам че няма да се повтори и да го направи.. но всеки път сега щом я погледна се замислям какво са правили и как.. докато аз спя с нея някой друг е спал , докато я целувам и някой друг го е правил.. не искам раздяла , искам просто да бъда щастлив. НЕ съм материалист , и не ме вълнуват парите. Никога не съм се държал лошо с нея ... но този път прекали. Не вярвах че моето момиченце ще го направи... Моля ви дайте ми съвет или утеха искам да опитам още веднъж , искам да повярвам че няма да се повтори... благодаря ви !