.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
  1. #1
    gre6ka
    Guest

    Unhappy Изневяра..........

    3 години щастлива любов. Аз на 20 тя на 18 .. 3 години щастие , хубави мигове и любов .. както при всички останали двойки. Леки караници отвреме навреме и инат , заяжданки но нищо особено. Секс идеален в нормалните граници без да прекаляваме. Всичко започна преди 5 месеца когато ме натегна голяма ревност. Усещах се нещо не е наред , държанието й към мен се промени , всяко каране прерастваще в луд скандал. Секс от време на време.. Ревнувах ужасно , знаех че има нещо но винаги съм се стремял да вярвам че съм заблуден и не е вярно.. Вчера разбрах. Имала е връзка с друг от 2 месеца. Излизали са насам натам докато съм бил на работа... звънели са си и са водили чатове който са били трити постоянно.. Преди 2 седмици си е легнала с него. Спали са 4 пъти заедно. Онзи ден едва шесто чувство в мен подсказа да отида до тях понеже се усъмних.. и видях че я няма. Разбрах и болката е ужасна. Боли ме и в момента. Месеци наред си мислех че не съм добре , че грешката е в мен... така ми ги представяше нещата че да се чувствам винаги виновен , и че все си вманиачавам глупости.. Е призна си всичко.....
    От три дни не спира да ме търси , не спира да пише смс-и и да звъни. Обяснява на всички че съжелява , че това е грешка която никога няма да повтори.. обяснява че исак да е с мен и винаги е искала. На въпроса защо го направи отговорите са Незнам , Тъпа съм , Липса на внимание.. ( което не е така ). Свалях звезди за нея , давах всичко от себе си , не съм спирал и за минути да си мисля за нея.. имам перфектно семейство което я обикна като своя дъщеря. Всеки ден беше в къщи а аз там - на годината веднъж. Преди няколко часа се събрахме... виждам че съжалява и че ме обича все още, дните без нея минаваха бавно и тъжно. Исках да върна времето назад и да я спра от това което прави и може би щеше да продължава да го прави ако не бях разбрал.. Всички ме мислят за луд и казваха да не се връщам при нея защото ще го направи пак..... и пак.... и пак.....
    Като цяло историята е доста дълга но това е накратко. Сгреших ли ? Сбърках ли ? Луд ли съм ?
    Налудничево звучи но си я обичам адски много. Вярвам че е било грешка , вярвам на думите и ! Вярвам че няма да се повтори и да го направи.. но всеки път сега щом я погледна се замислям какво са правили и как.. докато аз спя с нея някой друг е спал , докато я целувам и някой друг го е правил.. не искам раздяла , искам просто да бъда щастлив. НЕ съм материалист , и не ме вълнуват парите. Никога не съм се държал лошо с нея ... но този път прекали. Не вярвах че моето момиченце ще го направи... Моля ви дайте ми съвет или утеха искам да опитам още веднъж , искам да повярвам че няма да се повтори... благодаря ви !

  2. #2
    Съвет мога да ти дам, няма да ти хареса, зарежи я. Освен ако не можеш да пренебрегнеш себе си заради нея. Бившата ми ми изневери по доста по-кофти начин... Само за 1 нощ, с най-якото момче от еди къде си, лъга ме няколко седмици и бавно бавно ми казваше истината за да не я оставя, а аз глупака слушах и вярвах колко съжалява, как била пила и т.н... Т'ва са глупости, щом й е хрумнало, че може да си позволи да ти изневери значи е преценила че може да приеме последствията. Прав си, че ако не беше разбрал щеше да го повтори и потрети. Късай и да не ти пука, по-добър съвет няма да чуеш, прошка за изневярата няма, не може да счупиш 1 ваза и като я залепиш да бъде същата, истината е че никога не може да стане същата, нито по добра.

  3. #3
    anonymous708973
    Guest
    ти от 5 месеца ревнуваш като побъркан, тя е сгафила едва преди 2... Храна за размисъл.

  4. #4
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ти от 5 месеца ревнуваш като побъркан, тя е сгафила едва преди 2... Храна за размисъл.

    Не, че нещо ама тя тая връзка от 2 месеца ей така се е появила от първия ден, в който са се запознали ли.. Всички знаете какво е "тръпката". Тръпката да излизаш с някой, с който не трябва и как ти допада това. Тя не е почнала току така да се държи пренебрежително с него.
    Сори брат ама дори да е така както пантерата казва, което лично мен не ми се вярва(жените са странна порода и нищо не може да ме учуди, но все пак...), според мен гаджето ако те ревнува не е най-удачното нещо да спиш с друг, камо ли да " почваш връзка" с него.

  5. #5
    Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Регистриран на
    Oct 2014
    Мнения
    341
    Цитирай Първоначално написано от FriskyQT Виж мнението
    не може да счупиш 1 ваза и като я залепиш да бъде същата, истината е че никога не може да стане същата, нито по добра.
    + 1

    И все пак прости ѝ. Прости ѝ колкото и да е трудно, но (според мен) не ѝ давай втори шанс.
    По принцип не съм крайна в преценките си и не се ръководя по израза "Once a cheater, always a cheater", за да отсичам наведнъж всичко, но да... Ако се върнеш при нея, няма да подобриш нищо. Напротив. Уж заедно ще се стремите всичко да е наред и всичко да е както преди, но в съзнанието ти винаги ще изскачат онези евентуални моменти, които тя е имала с него и колкото и да се опитваш, няма да можеш да ги преглътваш. Дори най-малките и глупави караници ще прерастват в големи скандали и по този начин ще се изтощавате взаимно, а това изтощение няма да доведе до нищо хубаво...
    Пък и нали знаеш, че всеки осъзнава онова, което е имал едва когато го загуби
    Тук обаче идва и моментът, в който трябва да потърсиш и собствената си вина. На принципа съм, че в една връзка никога не е само единият виновен, затова няма да е лошо да се вгледаш и в теб и твоето държание през последните месеци. Неоснованата ревност е адски задушаваща и отблъскваща...

  6. #6
    Супер фен Аватара на per-dead
    Регистриран на
    Jul 2014
    Мнения
    1 189
    Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
    "Once a cheater, always a cheater"
    И с останалото от мнението и съм съгласна, ама т'ва е жестоката истина. Един път стане ли нещо, ще стане и втори. Три години са си доста време. Има хора, на които не им писва и не им омръзва партньора им, но при повечето се губи тръпката, става им сиво, като рутина и търсят нещо ново да си разнообразят живота. Това е причината. Запозната съм с подобна история като твоята, пак момичето изневерява. Този, с който е изневерила и казва да си избере единия от двамата, щото не го кефи така и тя му казала "мии, с него се познаваме от 2 години, аз само исках да си разнообразя ей тъй" и това е. Ти сам си прецени дали можеш да и вярваш отново.

  7. #7
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Регистриран на
    Jul 2010
    Мнения
    10 117
    И според мен трябва да се разделиш с нея. Предала те е, лъгала те е, а сега ти замазва очите с някви манипулативни емоционални оправдания. Ако останете заедно, тепърва ще се карате, (само)обвинявате и въобще ще се измъчвате взаимно. Ясно, че много сте свикнали един с друг, има силна привързаност помежду ви и ще си липсвате, но раздялата е най-правилният ход, ако искаш да си запазиш самоуважението и психиката.

    И един съвет от мен - не прави твърде много за жените в живота си, в повечето случаи не го заслужават, нито оценяват.
    Welcome to the Jungle...

  8. #8
    Супер фен Аватара на per-dead
    Регистриран на
    Jul 2014
    Мнения
    1 189
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И един съвет от мен - не прави твърде много за жените в живота си, в повечето случаи не го заслужават, нито оценяват.
    .

  9. #9
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Регистриран на
    Sep 2010
    Мнения
    8 372
    В изневярата са виновни всичи участници, включително и ти. Че е виновна, виновна е, ама помисли и ти какво й е липсвало, и не допускай повече тази грешка.
    Велоятно има хора, са по-склонни да изневеряват, но ема и хора, при които е по-вероятно да им изневерят.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

    Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...



  10. #10
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Регистриран на
    Nov 2012
    Мнения
    13 898
    Може да не харесва, че си неграмотен, някои женки държат на това, не знам защо.
    Може да не харесва, че се държиш като путка, защото само путка би дошла да реве, че са и били шута/изневерили/
    Може да не иска да излиза с някой притежаващ шесто чувство, защото подобни хора почти виниги свършват в заведения с меки и бели стени.

  11. #11
    Мега фен Аватара на granger
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    Beyond reality
    Мнения
    12 830
    Ще страдаш , щото гаджето ти явно я сърби катерицата. Бягай по-далече докато е време, шото не си заслужава.
    maDamn

  12. #12
    Супер фен Аватара на Azoria
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Bulgaria
    Мнения
    2 076
    Цитирай Първоначално написано от FriskyQT Виж мнението
    щом й е хрумнало, че може да си позволи да ти изневери значи е преценила че може да приеме последствията
    Да, минало й е през главата нещо такова. Което значи, че в някакъв момент това да си представи да не е вече с теб не е било най-големия й проблем, което пък трябва да те накара да се замислиш защо е било така. Не се изкарвай светата вода във връзката ви.
    Но това за мен не е оправдание и аз лично не вярвам,че бих могла да преглътна изневярата и да си продължа връзката. Твърде много би ме наранило, а някой, който ме е наранил до такава степен, дори да продължа да го обичам - ще е по-малко от преди. Ако при теб не е така или това не би ти било проблем и искаш да си с нея - опитай. Но както ти го казаха и по-нагоре - скандалите тепърва ще почват, а ти няма да й имаш никакво доверие от сега нататък, независимо колко си повтаряш в момента,че й вярваш на думите.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

  13. #13
    Мега фен Аватара на granger
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    Beyond reality
    Мнения
    12 830
    Я па си мислА, че по време на изневяра единственото нещо, дето ти минава през някъде , не е мисъл...
    maDamn

  14. #14
    Супер фен Аватара на Azoria
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Bulgaria
    Мнения
    2 076
    Съмнявам се. Да е една целувка, да не го мислиш. Но за да се стигне до секс, замисли се колко време е имала, през което да се сети,че има приятел. А ако не се е сетила, това е дори по-голям проблем. А в този случай тя се е виждала и с двамата и както и да го гледаш си е била наясно с действията.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

  15. #15
    Мега фен Аватара на granger
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    Beyond reality
    Мнения
    12 830
    Да,ама не и е пукало. Смисъл. Ако толкова много и дремеше на тъпата путка, едва ли щеше да си легне с друг, ама да лъже и маже пред гаджето си. Факта,че е имала време да мисли, само показва, че не заслужава и прошка, за 2ри шанс да не говорим. Е заради такива жени, всички ни слагат под общ знаменател. Мерси. Аз си мисля с главата , не с междукрачието.
    maDamn

  16. #16
    Супер фен Аватара на Azoria
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Bulgaria
    Мнения
    2 076
    Да, споделям мнението ти, макар с не толкова цветущи думи. ;D
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

  17. #17
    Мега фен Аватара на granger
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    Beyond reality
    Мнения
    12 830
    Бих била по-цензурирана,ама нещо...взе да не ми пука.
    maDamn

  18. #18
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Регистриран на
    Sep 2010
    Мнения
    8 372
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Може да не иска да излиза с някой притежаващ шесто чувство, защото подобни хора почти виниги свършват в заведения с меки и бели стени.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

    Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...



  19. #19
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Регистриран на
    Nov 2012
    Мнения
    13 898
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Да е една целувка, да не го мислиш. Но за да се стигне до секс, замисли се колко време е имала, през което да се сети,че има приятел.
    Има емоционална и физическа изневяра, физическата може да се преодолее, емоционалната води само до едно.

  20. #20
    Супер фен Аватара на Azoria
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Bulgaria
    Мнения
    2 076
    За мен физическа изневяра без наличието на емоционална такава - няма. Освен,ако не си малоумен или грам не ти пука за връзката ти.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

  21. #21
    Мега фен Аватара на Fisherman
    Регистриран на
    Feb 2011
    Мнения
    13 982
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ти от 5 месеца ревнуваш като побъркан, тя е сгафила едва преди 2... Храна за размисъл.
    за какъв размисъл?
    <a><img></a>

  22. #22
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Регистриран на
    Nov 2012
    Мнения
    13 898
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    За мен физическа изневяра без наличието на емоционална такава - няма. Освен,ако не си малоумен или грам не ти пука за връзката ти.

    За теб може и да е така, но никой не длъжен да се съобразява с теб. Всяка връзка е компромис, който се прави от двамата, ти не си център на Вселената и е хубаво да го разбереш, преди да стане късно.

  23. #23
    Мега фен Аватара на Fisherman
    Регистриран на
    Feb 2011
    Мнения
    13 982
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    За мен физическа изневяра без наличието на емоционална такава - няма. Освен,ако не си малоумен или грам не ти пука за връзката ти.
    търсиш си някакви извинения,вероятно защото и ти си изневерявала но не искаш да си го признаеш пред себе си
    <a><img></a>

  24. #24
    Мега фен Аватара на granger
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    Beyond reality
    Мнения
    12 830
    Azoria, в доста случаи е второто. Мен лично не ми е ясно как се продължава напред след подобно нещо. Не знам как ще се довериш на някого, след като те е предал по долен начин. Ако ми каже добро утро ще гледам дали не бие градушка.
    maDamn

  25. #25
    Супер фен Аватара на Azoria
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Bulgaria
    Мнения
    2 076
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    За теб може и да е така, но никой не длъжен да се съобразява с теб. Всяка връзка е компромис, който се прави от двамата, ти не си център на Вселената и е хубаво да го разбереш, преди да стане късно.
    Заяжданията ти поне може да са в рамките на това, за което говориш. Някъде да казах,че някой е длъжен да се съобразява с мен? За какъв компромис става дума тука, че не мога да ти проследя мисълта, ако изобщо има някакъв смисъл.

    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    търсиш си някакви извинения,вероятно защото и ти си изневерявала но не искаш да си го признаеш пред себе си
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си