Цитирай Първоначално написано от FriskyQT Виж мнението
не може да счупиш 1 ваза и като я залепиш да бъде същата, истината е че никога не може да стане същата, нито по добра.
+ 1

И все пак прости ѝ. Прости ѝ колкото и да е трудно, но (според мен) не ѝ давай втори шанс.
По принцип не съм крайна в преценките си и не се ръководя по израза "Once a cheater, always a cheater", за да отсичам наведнъж всичко, но да... Ако се върнеш при нея, няма да подобриш нищо. Напротив. Уж заедно ще се стремите всичко да е наред и всичко да е както преди, но в съзнанието ти винаги ще изскачат онези евентуални моменти, които тя е имала с него и колкото и да се опитваш, няма да можеш да ги преглътваш. Дори най-малките и глупави караници ще прерастват в големи скандали и по този начин ще се изтощавате взаимно, а това изтощение няма да доведе до нищо хубаво...
Пък и нали знаеш, че всеки осъзнава онова, което е имал едва когато го загуби
Тук обаче идва и моментът, в който трябва да потърсиш и собствената си вина. На принципа съм, че в една връзка никога не е само единият виновен, затова няма да е лошо да се вгледаш и в теб и твоето държание през последните месеци. Неоснованата ревност е адски задушаваща и отблъскваща...