Започвам с проблемите.Имам проблеми със психическото си здраве,поне аз така си мисля.Ще Ви изброя няколко симптома. Говоря си сам , издавам странни звуци , задавам си въпроси сам на ум и си отговарям на глас независимо къде съм , проблем със нервите и то голям , подтиснат съм постоянно , мразя всичко и всички.Редовно имам проблеми със родителите си и когато изпадна в някаква криза незнам какво правя , удрям , псувам и бия всичко което срещна.Много лесно избухвам , за най-малкото нещо се паля!Страх ме е , страхувам се защото незнам какво мога да направя.Всяка вечер се затварям във себе си със музиката и това е единственния начин да се успокоя.Не съм говорил със нашите , нито със психолог.Опасявам се че родителите ми няма да го приемат насериозно тъй като те не се интересуват за проблемите ми от колкото поведението ми и оценките в училище.В училището имам още по-големи проблеми,има първокласници които удрят и псуват всеки който видят , и един път се изнервих и започнах да ги псувам.Просто когато си изтърва нервите незнам какво правя......Чувстваме се като смачкана хартия изхвърлена в боклука.Имам чувството че никой не се интересува как съм , добре ли съм.....Просто вече започвам да си мисля и за самоубийство.Прочетох за 4-5 психически заболявания и почти всички признаци ги има при мен,просто това ме депресира още много..