Здравейте,
От няколко дена започнах да тренирам активно стрийт фитнес. Правя кофички и други упражнения. Това, което ме притеснява, е, че при кофичките на първата серия като направя 3-4 започва да ме боли главата в горната част отзад, над тила и ми става лошо - трябва да спра, въпреки че мога още. Не претендирам, че ги правя идеално, но едва ли е чак толкова зле - гледал съм други как ги правят, правил съм и аз малко преди. Същото понякога става и при упражнението за корем с вдигане на крака от успоредка (не знам как се казва), пак на първата серия. До вчера ставаше само на първата серия и на другите нямаше проблем, но днес на втория опит с кофичките беше същото, сега даже още ме боли главата. Това, което ме притеснява, е, че може да е някакъв сериозен проблем. На този етап обаче не искам да ходя на лекар, защото нашите като чуят само и ще започнат да преувеличават. На някой друг случвало ли му се е нещо подобно? Какви биха могли да са причините и как мога да ги предотвратя за в бъдеще? Може ли да е от неправилно изпълнение? Планирах тези да са ми основните упражнения засега, но това ми проваля всичко.
btw: Ако има значение: момче съм, на 17.