- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос за марихуаната
Скоро ми се налага да давам кръв на един болен роднина,а пуша трева по 1-2 пъти на ден и ще стане много лошо ако разберат наще .Въпросът ми е дали докторите ще разберат след като ми изследват кръвта и дали изобщо ставам за донор ако съм пушил.
Няма да ти изследват кръвта за наркотици спокойно. Най-много за болести и тн. да я проверят. Но е доста вероятно да те питат преди това дали употребяваш наркотици. И все пак недеи да даряваш кръв напушен
Глупости пич няма да ти намерят нищо хората те иследват за болести аз си пафкам с приятели наскоро един от тях лежа в болница поради негови причини правиха му какви ли не тестове и нищо не са казали ... Аз също бях на тестове на кръвта иследвания за разни и разнообразни неща ако не ти правят тест за марихуана няма да излезне нищо споко пък и не си убил човек аз мисля че влиянието на алкохола е много по кофти от тфа на билките :Д ай чийл и успехии Breaking Bad е най якия сериал :Д
Последно редактирано от Hopvicious : 02-24-2014 на 22:29
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хах и аз така се притеснявах като почнах да пуша(много по-рядко,веднъж на месец сигурно,но пак се смята) защото доста често ми правят кръвни изследвания за анемията ми, но никой нищо не ми е казал :} Те ми изследват левкоцити,еритроцити, а пък аз ся бях панирала да не им излезе нещо за тревата ;д.Глупости.
Не се притеснявай.Но ако наистина пушиш всеки ден,моля те спри се малко!Това е прекалено, а и не виждам къде е удоволствието от това да го правиш всеки/почти всеки ден.То се губи тръпката. Имам познати, които го правят почти всеки ден и вече "не им действа" не знам точно как да се изразя.Да си напушен ежедневно не си е работа...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Няма да излезе нищо.
Колкото до тези, които му казват да не пуши всеки ден-той няма да ви послуша.Аз също в продължение на 7-8месеца си пушех всеки божи ден по 2-3пъти.В един момент просто ми омръзна и сега само от време и то в компания.Разцепвай се, докато ти яко, после ще ти липсват тези времена![]()
Бих желала да подам оплакване за продажба на наркотици в училището на моето дете - частно немско училище "Ерих Кестнер". Сред учениците има дилъри на наркотици, които продават "стоката" безнаказано! Ужас и безумие!
O, не, ужас :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И безумие! :Д
Не знам каква тежест има оплакване във форума, но окей. Такива "дилъри на наркотици" има във всяко едно училище, за жалост.
щом я опряхме до там че във всяко училище да има наркотици доста сме я закъсали
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Има ли търсене, има пазар :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...