Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
и при мен е така ,затова правя упражнения всяка сутрин на гладно.Аз правя например 120 клякания на два пъти по 60,но една приятелка ми каза ,че е вредно да си почивам (аз правя 60 почивам 5 мин и после още 60). Съшо правя и 50 коремни и 50 от едни други не им знам името. .Найстина ли е вредно и затова ли и аз не мога да се стегна
По-добре 4х15 клек+подскок не знам как им беше техническото наименование. Как се прави - почваш изправена, клякаш до долу и с изправянето скачаш колкото можеш на височина, с приземяването клякаш наново и това го повтаряш 15 пъти. Много по-пръскащо е от монотонното клякане по 60 пъти.
Добави и burpee https://www.youtube.com/results?search_query=burpee 3x10 примерно.
Коремните ги прави на супер серия с планк примерно => правиш 20 коремни =>1 мин планк=> 30 сек почивка =>20 коремни=>1 мин планк => почивка; този цикъл от коремни/планк/почивка го правиш 3-4 пъти и gg. С времето качваш първо броя коремни, след това времето планк, след това сериите. Стигнеш ли до 50 коремни и 2 мин планк ще ги фиксираш на 3 серии, т.е. 150 коремни и 6 мин планк общо.

Т'ва ти е една хубава тренировка в домашни условия.